Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V americkém zadku není, na rozdíl od ruského, smrad. Radši blijícího Amíka než tancujího Rusáka (snad J.Seifert promine)

2 1
možnosti
SS

Rusofil je povětšinou značně naivní jedinec, který velice snadno naskočí na lep ruské propagandy. Často v neúspěšný a zhrzený životem. Hledá proto jednoduchá a radikální řešení a upíná se k silným vůdcům. V demokracii vidí zkázu, protože ji viní za svůj zpackaný život.

10 1
možnosti
MP

Když projdete blogy na tomto serveru, tak zjistíte, že jsou námětově různorodé. problé je spíš ve Vás. Soustředíte se na politická témata a jako na rudý hadr reagujete na těch několik blogů, které jsou skutečně prorusky zaměřené. K nim je zhruba stejný počet úplně opačně zaměřených. U těch dalších se společensko-politickým námětem je obsah zaměřen podle aktuálních událostí a tento obsah nemusí souznít s Vaším názorem na věc. Titulek článku vyznívá hystericky. Kolik lidí čte tyto blogy? Co si myslí lidé, kteří je vůbec nečtou?

Číslo tři je takové magické. Takže tři důvody. Moc mi to nesedí, ale budiž. Co mi však nesedí vůbec, je to jejich zdůvodňování. Rychlou jehlou šité, nepromyšlené.

Takže můj celkový dojem. Psal jste to zřejmě kvůli té diskuzi, kdy se do sebe pustí "rusofilové" a "rusofobové". Ti, co svět nevidí takto polarizovaný, dostanou nadílku taky. A hádejte od kterých.

6 7
možnosti
ZM

Tři důvody údajné "otřesné české-proruské servility":

1. Hloupá a občas i nechutná propaganda v našich sděl. prostředcích

2. Prohlubující se nedůvěra k EU

3. Rozčarování z USA, ať už celkově či jen ze zahraniční politiky.

6 5
možnosti
VC

A servilita vůči USA a EU vám nevadí. Divný pohled na svět. Mně vadí servilita jako taková. !!

4 7
možnosti
Foto

Tak P.B. Reichl Vám to Davide docela nandal. Nikoli osobně, ale námětově.

Váš protiruský článek má skoro o deset "karmabodů" méně než později uveřejněný "proruský" článek pana PBR.

Řídil bych se tímto miniprůzkumem dřív než začnu psát další nesmyslné protiruské tirády.

5 14
možnosti
VV

Lovec karmy promluvil.

7 0
možnosti
Foto

O65t35a25k65a54r 26S51e62k56l

11. 10. 2015 18:25

Docela laciné , pane Her manne:-)

3 1
možnosti
AK

Česko-proruská servilita? A dokonce otřesná...Co to je a jak se to projevuje?

Odmítáním TTIP nebo jak vlastně?

A pokud nic takového fakticky neexistuje, tak mi hledání důvodů nedává dobrý smysl.

Připadá mi to jako snaha hledat důvody proč se všichni ti Marťani, kteří v současnosti žijí v Praze, odstěhovali z Marsu.

4 7
možnosti
VK

Jak jen vám to vysvětlit.....Co třeba tohle?

http://reichl.blog.idnes.cz/c/479629/c-ahem-poxaehnr.html

Stačí to tak?;-)

3 0
možnosti
RM

R59o25m19a47n 28M83á73c94a

11. 10. 2015 16:49

Zajimavy clanek a karma... jen si dovolim upozornit na hrubky a preklepy... napr. Abdulah Z Dagestanu... to je tak jedina vada...

4 0
možnosti
DV

D92a13v76i23d 66V24l45k

11. 10. 2015 16:52

Tak za to se omlouvám.

0 0
možnosti
JL

Ten vas posledni odstavec, pane Vlku, me opravdu zaujal. Podporuje moji uvahu o nasem narodu. V minulosti nas narod mel obdobi velikosti stejne jako ty narody nemecke, francouske a i ruske. Nasi panovnici dokazali byt temi spravnymi na poli politickem. (Premysl Otakar I a II, Karel IV a hlavne ten jidiny v dejinach nasi vlasti zvoleny, Jiri z Podebrad).

V nove dobe jsme vsak zaostavali. I jmeno TGM nam tu pravou politickou silu nedalo. Proc? Muj osobni nazor se zameruje k systemu vedeni statu, kdy jsme nedokazali vytvorit silnou pozici jedince pro vedeni statu! To plati i dnes. Nam vladne "Triumvirat" politiku a kazdy "taha" ten provazek na jinou stranu.

Reseni? Snadne, kdyz se odhodlame k tomuto kroku. Muzeme se podivat na vedeni statu v mnoha zemich sveta, kde vladne jedinec a neni to diktatura. Kde smena jedince je uskutecnena pravidelne. Take delka tohoto systemu by mela byt nasim voditkem. Jen otazka se klade na mysl, pane Vlku. Jsme tak chytri a ten krok se budeme snazit udelat? Podle meho usudku, jsme k tomuto systemu velice blizko. Jen chtit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik