Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ahoj, čas nezastavíme... Ale to neznamená, že se o to nepokusíme ;-D

2 0
možnosti
MB

Davide zdravím. Připomínám, že náš půdorys je identický. 3 ženy v domácnosti? Nezvykl jsem si za celý život! Jde o zcela jiný svět, myšlení a přístupů. Určitě je tam prvek opečování - no chlapský svět to není. Já vyšel z principů filmu - "Posledního Mohykána", s Marvanem. Klasika otce - Všichni všeho nechte, budu věšet obraz! Později to změnil na hledání zubů ... ! (Většinou v kasičce vesty) .

Určitě se cosi přeneslo i na mne. Nicméně hlásím fází - V životě, mám otcovsky hotovo. Pocit skutečně dobrej. VŠ odstudovány a dcery bydlí ve svých bytech. I já se podstatně změnil. Zjistil jsem, že mohu do věcí kecat. Ovšem pouze do takových, kde jsem schopen převzít 100% garanci. Pochopil, že výběr životních partnerů, to zřejmě asi nebude. Nedovedu si představit situaci. Kdyby jedna z dcer přišla a sdělila - "Otče, překládám reklamaci". A pozor! Tím, že dcery zmizely, žena ztratila objekty své péče. A hle! byl jsem znovunalezen ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Ještě pořád je tam ten skorozeťák jako před dvěma lety, nebo kdy to bylo? To se divím, že už nejste regulerní dědek.

0 0
možnosti
PL

P10e23t93r 12L57o63r58e18n25c

24. 4. 2022 21:55

Díky! Fajn, že jste se tu zase objevil!:-)

(a že nesetrváváte jenom v tom vybraném spisovatelském kroužku ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 36,39
  • Průměrná čtenost 3937x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik