Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem letos v květnu, jako recepční hotelu zavolal policii na tři podnapilé Lotyše, kteří si do hotelu přivezli pivo v ukradeném vozíku ze supermarketu.

Policie přijela obdivuhodně rychle (samozřejmě kvůli mistrovství v hokeji měli pohotovost), milým chlapců sdělila, že buď ten vozík vrátí nebo si je vezme s sebou a bylo vymalováno.

Ale mě by zajímalo, co vlastně věděla a viděla recepce té švýcarské banky? To já, za recepčním pultem návštěvy nekádruji, ale posílám je, dle dohody za panem šéfem.

Co tedy tu bankovní recepci tak vytočilo?

1 1
možnosti
VV

Zeptejte se ji. Schwiitzerdütsch se tak moc od Hochdeutsch nelisi a o ktero banku jde je taky jasne. A pro vaseho oblibeneho prumerne inteligentniho delfina neni Problem si najit spojeni.

3 0
možnosti
Foto

asi to je dost třaskavé, když KSČM dalo tak rychle ruce pryč od svého soudruha.

0 0
možnosti
Foto

Nejsem žádným komunistou, ale neustále se snažím zachovat si zdravý odsudek, i když to mnohdy není příliš Laciné.

Můj dojem je zcela opačný, komunisti MR podrželi, i když vlastně není v čem ho držet.

Veškerá pro či proti lze totiž říci až poté, kdyby a zda vůbec, švýcarská prokuratura vyslovila nějaké obvinění.

1 1
možnosti
Foto

Dočetl jsem váš článek do konce prvního odstavce, kde deklarujete pozoruhodnou myšlenku. Politická příslušnost ke KSČ je v rozporu s inteligencí. Jsem celoživotní antikomunista, nicméně tento váš axiom vyvolává podobné otázky. Může být inteligentní podporovatel Miloše Zemana, Andreje Babiše, Karla Schwarzenberga nebo docenta Konvičky? Pokud ne, k čemuž se dá dojít stejným způsobem, který aplikujete, tak jsme národ idiotů. Není to tak? Možná, že ano.

2 0
možnosti
DV

D18a55v54i38d 64V44l67k

8. 12. 2015 12:33

Myslím, že jste pana Schwarzenbergra dost urazil. Národ idiotů nejsme, otázkou je kolik je v každém národě procent oslů???

2 0
možnosti
Foto

Jsi vzhůru, psanče této země?

M.R. mi připomněl knížku Jak nevykrást banku. Je vidět, že Švýcaři našeho předního soudruha ještě neznají. To by místo policie volali psychiatrii.

KARMA!

3 0
možnosti
Foto

Jak nevykrást banku je o něčem naprosto jiném.

Kromě slova banka tam není nic společného s MR.

0 0
možnosti
TB

S tím posledním teda nevím, nevím. Ransdorf není ani obviněný, takže to možná zůstane jen u Vašeho přání.......Nicméně jsem chtěl říct, že ani Vy ani média toho moc nevědí, vlastně pokaždé píšou něco jiného, jen Vy máte jasno....Máte křišťálovou kouli? :-)

2 1
možnosti
VV

Pane Bryknare, Svycarske statni zastupitelstvu vysetruje soudruha Ransdorfa zatim na svobode. Zda bude obvinen, nebo ne, se rozhodne podle vysledku vysetrovani. Takze prosim, nepisete zde nepravdy.

3 1
možnosti
JS

Pan Ransdorf plynule přechází od maléru k maléru a vše mu prochází. Bohem políbený člověk. ;-D

0 0
možnosti
VV

Co jineho muzete ocekavat od dlouholeteho soudruha. Vrany, pardon soudruzi soudruhum oci nevyklovou.

1 0
možnosti
Foto

Nikdy jsem Ransdorfa blíž nevnímal ani nesledoval, nikdy jsem se s ním nepotkal, s jednou výjimkou, když jsem po zaplacení o benzínky vycházel ze dveří a on se zároveň snažil vejít dovnitř. Něco pak zahuhlal, ale nadávku nemohu potvrdit.

Kloním se k tomu, že se nejednalo o jeho konto nebo konto s jeho penězi. Myslím, že opravdu asistoval a tím shoda mých úvah s jeho tvrzením končí. Určitě za to měl být a nebo byl dobře zaplacen a už z toho měl tušit a nebo dokonce věděl, že to není až tak průzračný křišťál.

Žádná banka po dotazu či snaze o komunikaci hned nevolá policii. Nevolala by jí asi ani kdyby se jen někdo ptal či neznal heslo k účtu, takže se muselo jednat o něco hlubšího či důraznějšího.

Tím zatím končím a čekám na další vývoj situace. Myslím však, že už z těchto neúplných znalostí by ani pro komunisty neměl být Ransdorf volitelný..... kamkoliv.

1 0
možnosti
Foto

Kdyby to bylo jeho konto, tak proč by ssebou někoho tahal?

0 0
možnosti
PK

P16a69v40e96l 88K57u76l83a

8. 12. 2015 9:58

Karma, i když tu asi nechám nějaká íčka ;-D

2 0
možnosti
Foto

Tak já si dovolím podotknout, že soudruh Ransdorf má silnou cukrovku, což není trestné. Ovšem, on kvůli tomu špatně vidí a je otazné (to je po slovensky), zda by vůbec měl mít řidičák.

Padla zde zmínka o Jaroslavu Dietlovi a musím říci, že zdejším chrapounům se nezavděčí nikdo.

Jaroslav Dietl měl talent od Boha a nemyslím, že by takovým talentem někdo ze zdejších "chytrých" kritiků pohrdl. A tím samozřejmě i jeho penězi, protože ani ty nebyly za socialismu malé.

Je to princip jako z bajky O lišce a hroznech a ten, kdo na ty hrozny nedosáhne, tak je prohlásí za kyselé. A přesně to dělají zdejší "chatří kritikové".

Ano, Dietl napsal pár, režimu poplatných věcí. Ale dalo se na to dívat, když i po více než třiceti letech od jeho smrti je známé jméno hlavního hrdiny jednoho z Dietlových seriálů.

Na rozdíl od Dietla se dnes píší takové scénáře, třeba o vzorných adoptovaných romských hošících, kteří způsobně chodí do nedělní školy, že se na ty výtvory nekouká vůbec nikdo a putují ze střižny rovnou do archivu.

Promítání těch veleděl se klidně může vynechat, protože by se zbytečně vytápěl sál.

A proto si můžeme, spolu s Rádiem Jerevan, místo "Zlatej socialismus" povzdechnout "Zlatej Dietl".

4 2
možnosti
Foto

Chápu, že pro Vás, coby velkého velebitele socialismu, byl Dietl, coby hlásný trouba téhož socialismu, modlou, a možná dodnes je.

0 0
možnosti

Ano pane Davide, velká KARMAR^. Člověk jenom žasne jak někdo takovéto individuum může po jeho prohřešcích zvolit do jakékoliv funkce natož E-parlamentu. Neuvěřitelné!!A už to začíná - prý to byl dlouhodobě připravovaný komplot proti jeho osobě :-(. Takže buďme zvědaví, na čem se soudruzi dnes shodnou;-D.

5 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik