Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Také způsob jak si zvednout sebevědomí.:-):-):-)

Vašek

2 0
možnosti
Foto

R^;-D Sice je to dost podobné jednomu zde se prezentujícímu,,bojovníkovi", co údajně ovládá cca deset způsobů zabíjení, tedy rukama. Je ovšem nemálo těch co byli a stále jsou až členy ÚPON (útvar pomalého nasazení), a to i až úderně myšlenkově;-)

0 0
možnosti
MB

Minule jsem psal - Jít s bezdomovci na pivo. Vybral jsem si. Osobité pojetí jejich svobodné volby. V socialismu pracovat? Oblíbený bonmot, "Jak trapně přijít k penězům". Vyjádření velice povrchní, nedomyšleno. Je dobré někam chodit, někam patřit. Mít pocit, užitečnosti. Dokonce peníz ...

Začal jsem bádat nad - Arbeit macht frei". Úžasné poznání - jde o název díla romanopisce. L. Diefenbacha, r. 1874,Pěji ukradeno a vyvěšeno na zcela nevhodném místě. Dost podobné, jako s Baťovým sloganem z dílen - Čest práci". Obsah identický. Práci skutečně čest - realizace pak člověka osvobozuje. Tvoří, koná, realizuje se. Způsobů kopec, až po OSVČ ...

Je dobře, že člověk bez domova jde na ÚP. Určitě tam mají knihovničku a nějaký svazek mu nabídnou. Tak může poznat nový rozměr svobody,.Vlastní ruce jsou opravdu zbraní. Otázkou, jak je namíří? Zda proti, nebo ve prospěch sebe sama:-) . .

3 0
možnosti
RJ

Opět nadhozený mailstrém, "vír" , myšlenek, bez jakéhokoliv výstupu. Každý si vybere.

1 1
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 35,97
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik