Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sranda je, že jednoduchý milovníci Ruska neví a spíše nechtějí vědět a číst, že parašutisté se doznali k tomu, že byli do Ukrajiny vysláni ruskou armádou, že v Rusku se  začinají ozývat hlasy, žádající zdůvodnění, jak zemřel jejich syn voják, kde padl. Jinak karma R^R^R^

8 1
možnosti
Foto

Jednoduché myšlení máte spíše vy, protože byste měl vědět, jakou hodnotu mají výpovědi zajatců.

2 5
možnosti
Foto

No jo, vlk se nazral, ale koza je stale cela. Pozdeji pujde schlamstout Karkulku, jako zakusek.

1 2
možnosti
DV

D91a25v44i91d 54V36l31k

28. 8. 2014 10:16

Haha jako fór nic moc.

2 0
možnosti

Proč by se měl Putin zabetonovávat na Krymu, který Ukrajině nepatřil, protože ani sovětské zákony jeho "darování" neumožňovaly. A hodně by mne zajímalo, proč pisatel tak stojí za Ukrajinou, v jejímž vedení byl vždy jenom darebák vedle darebáka. A odnáší to běžné obyvatelstvo...

3 7
možnosti
Foto

Stačilo přijmout návrh Putina na jednání se separatisty. Přítom to pro Porošenka přestavovalo výhodnou nábidku, jak odstřihnout separatisty od ruské=ho vlivu. Pokud někdo nepřijme něco tak velkorysého, tak pak se nesmí divit, že Putin by mohl dokonce dospět k závěru, že druhá strana nemá zájem na mírovém řešení.

6 8
možnosti
MP

Správný politik by měl mít zájem jednat s kýmkoli a za každou cenu. Kdo to nedokáže či dokonce nechce, je velmi špatný politik. O samozřejmosti dohody a kompromisu ani nemluvě.

3 4
možnosti
MP

Křivácké úsměvy. To myslíte Lukašenka?;-D Stačilo napsat- k smrti nenávidím Putina.

3 7
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 36,98
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik