Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kecy, babičce popřejete po Velikonocích až to uvolnějí. Jestli Vám to nedošlo tak ten zákaz pohybu je kvůli obyvatelům měst , aby to neroztahali po republice, tak jak se to stalo o Vánocích. Když už se v tom rácháme rok , tak to ještě do Velikonoc vydržíme. Vypadá to, že je coronavirus na ústupu.

0 0
možnosti
Foto

Zbytečně to dramatizujete. Já jezdím do jiného okresu hlídat a ještě ani jednou mě Policie ČR nestavila a viděl jsem ji pouze jednou a to jenom stáli a koukali na auta jak jezdí. Ráno z jednoho okresu do druhého jezdí lidi do práce jsou to stovky aut a stavět je, tak to návod k dopravnímu kolapsu. Stejně je to s vlaky autobusy. Pro jistotu stačí vzít čestné prohlášení, že babičku je třeba odvést k lékaři na prohlídku.

0 0
možnosti
Foto

Jasně, za protektorátu bys taky takhle blogoval z vesela se strefoval do Hitlera a na podzim bys ho volbou svrhl.... Doba je to hrozná, to máš recht, ale ta ztráta míry soudnosti u mnohých mě skutečně děsí. Snad nám všem pomůže jaro...je za dveřma.

2 0
možnosti
Foto

Hele, já ho chápu,v návalu negativních emocí se často smíchají hrušky s jabkama. Srovnání s protektorátem a stanným právem ráda nemám, ale v ostatním má David celkem pravdu. A s*e ho to, jako nás všechny.

A mimochodem, to jaro vidíš za jakými dveřmi?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 602
  • Celková karma 33,72
  • Průměrná čtenost 3819x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik