Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Měl by se narodit v České republice" To bylo o fous, protože u premiéra by to zřejmě šlo, kdežto u presidenta či senátora bychom museli ještě cca deset let počkat, neb tam je limit čtyřicítka. Ale u předsedy vlády je to zřejmě jedno, či měl by mít možná aspoń 18, protože Koloťuk mě 34 let a několik měsíců.

0 0
možnosti
TV

doporučuji kouknout na http://www.nazorypolitiku.cz - občas se člověk dost diví.

0 0
možnosti

R^R^R^

Dík za moudrá slova!

Věřím, že moudrost zvítězí nad hloupostí!

:-)

6 0
možnosti
JZ

Já vím koho volit, SPD a KSČM to nebudou v žádném případě. :-)

4 0
možnosti
PN

P38e81t42r 47N60e50d29v51ě25d

6. 10. 2021 18:43

Vy jste nevyloučil ANO? Chvály hodnéR^:-)

0 0
možnosti
MV

Zrovna včera jsem se díval na film režisérky Sedláčkové. Měl jsem štěstí, že jsem takového politika za svůj život zažil. Ne každému se to poštěstí. A koho budu volit ve vím. Zdravím z Kutné Hory, Vlčáku

5 0
možnosti
VB

Politici jsou takoví, jací jsou Češi obecně. Ale chce to změnu: např. aby vládní činitelé nebyli spojováni s faktickým podezřením na korupci (neustálé vyšetřování pana premiéra), prostě ty hráče trochu vyměnit, ať se noví ukážou, jací jsou. Já např. chci vidět úplně jiné odborníky kolem MZ ČR: nechci už "poradce" odchované na vojenských fakultách před r. 89 či osoby, jež mají problém s bezpečnostní prověrkou. Nechci "odborníky", kteří vedou české zdravotnictví mimo západ. vědu, kteří zatajují veřejnosti některé podstatné informace, nebo je zkreslují. Jde samozřejmě i o jiné resorty, ať se jich chopí noví lidé, ať prověří účty, smlouvy, výsledek např. v oblasti dopravy. Volba fakt není jednoduchá, ale chce to změnu.

4 0
možnosti
ŠČ

Jó nikdo nám nedá tolik, co nám politici naslibují ;-D

4 0
možnosti
Foto

Ono by se pár takových našlo, jenže protože mají jistou úroveň morálky a mají zkušenost, že slušnost, morálka, úroveň atd. se u našeho lidu nenosí, nechtějí do našeho politického bahna (jsem tolerantní!) zalézt.

No, Vlku, šel byste do toho?

Sám jsem dvakrát kandidoval v komunálkách, a byl jsem nakonec rád, že jsem se dostal na nevolitelné místo.

Nesmyslnost voleb kvůli chamtivosti a zaslepenosti našeho lidu se už projevila v r. 1946. Jan Zábrana si tenkrát jako student zapsal: "Demokracie potřebuje lidi vyspělé..." A TGM dodal: "Češi se nedovedou vládnout."

R^

2 0
možnosti
MM

Morální autorita, kterou by respektoval celý civilizovaný svět a která by včera oslavila 85 narozeniny tu bohužel není, ale neztrácím naději. :-)

7 3
možnosti
Foto

Možná. Ona ani tato autorita leccos nejen nenaplnila, ale i až ,,zazdila" i z toho, co naslibovala. Nemíním jí však primitivně ani dehonestovat, ale ani adorovat, neb takovýto náhled je přinejmenším triviální.

6 2
možnosti
JT

Já jsem jednoho takového znal osobně, 28 let byl mým starostou. Bohužel už mezi námi není. On je ten výběr opravdu těžký, hodný kouzelníka: buď vytáhnete králíky z klobouku, o nichž toho moc nevíte, nebo dáte přednost některému z klaunů, kteří už se v tom politickém cirkusu předvedli. Kdyby se většina věcí řešila na obci, v menším regionu, to by se nám ulevilo a výběr by byl snadnější:-)

4 0
možnosti
Foto

Výjimky, které sem tam potvrzují pravidlo. Vždy však je nejen otázkou, ale i až nezpochybnitelným faktem to, že takřka každý, kdo dále postoupí na žebříčku politiky, je velice rychle zformován prostředím, do kterého takto vstoupí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,66
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik