Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

8-o Něco jiného jsou tzv.prohlášení pro veřejnost, neb i tak se dělá politika, cosi jiného jsou tzv.kuloáry a osob.jednání. Ta se ovšem povětšině nezveřejńují. Nakonec i Tusk ,,cosi" naznačil, že. ;-) Je jasné, že EU se musí změnit. Velmi. A i V4 má význam. Nemalej. A s GB se může změna zadařit. Ta je nutná, jinak EU nepřežije. Pouze coby společenství nezávislých suverenních států, združených na stejných zákl. principech. Nikoli na diktátu! Jen, že by pak ztratila BRD pozici leadera a pak se o ní musela dělit. TAM JE TEN PROBLÉM. NEMALÝ. ,,Uprchlíci jsou ,,toliko" katalyzátorem. Je třeba vidět souvislosti, a ne nadávat;-O na tu, či onu ,,personu". Je to podstaně složitější;-)

2 0
možnosti
Foto

Omlovám se tímto p.D.Tuskovi, že jsem svým příspěvkem poněkud , ASI O HODINU,předběhl jeho ,,projev ve stejném duchu";-)

0 0
možnosti
MK

Myslím, že právě ta poslední řeč Fica byla diskutována, i když se takto ostatní nevyjádřili. A proto Merkel už dopředu, před schůzkou, zvedala prstík, protože i tato sešlost jí podráží stoličku, které se zuby nehty drží, byť jí už i řada Němců pomáhá vstát!

1 0
možnosti
MK

P.S.

Dovolil jsem si na toto téma článek.

1 0
možnosti
JZ

No to tajemství Sobotkova úspěchu taky asi v životě nepochopím. Jedna z mála záhad, kde ani netuším...

0 0
možnosti
Foto

No to je přeci snadné vysvětlení - Většinou, když se nemohou všeho schopní politici dohodnout, kdo z nich si bude hrát na kápa, zvolí nějakého pitomu, kterého budou moci ovládat oba dva...

1 0
možnosti
Foto

Bohužel máte smutnou pravdu...;-(

0 0
možnosti
JC

Když nestaví plot Bulhaři a Makedonci, má plné právo postavit si ho Maďarsko a my v tom Maďarům můžeme směle pomáhat. A sami si směle můžeme postavit plot na rakouské a německé hranici tak, aby se přes ten kousek Slovenska napojoval na plot maďarský.

Chránit se prostě musíme.

Už v minulosti jsme Evropu chránili před invazí tatarskou i před invazí tureckou. Dnes se Evropa chránit nechce, tak se aspoň musíme ochránit my sami.

1 0
možnosti
Foto

Nemá ale EU snad 250 milionů občanů? A jaké procento tvoří tedy dva miliony imigrantů?

0 0
možnosti
DV

D31a61v21i84d 87V30l29k

16. 2. 2016 10:11

EU má 500 miliónu občanů, ale uvědomte si, že třeba ve Španělsku je nezaměstnanost skoro 20%!!

0 0
možnosti
Foto

A na tom veselém africkém pikniku, bude Sobotka (jak jinak než v předklonu?) lítat jako pinkl...

1 0
možnosti
Foto

I59v19a81n 90M64a67r62e26k

16. 2. 2016 9:27

Mám obavy, že budete mít asi ve všem pravdu . 8-o;-(Rv

1 0
možnosti
JV

V4 je Rohrkrepierer (vybuchla v hlavni)

0 1
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,60
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik