Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na obou stranách jsou paušalizující hlupáci. Nikdy bych jednotlivého migranta nezahrnoval do jerdnobarevného světonázoru. Každý má svůj důvod a příběh. Mám bohužel zkušenosti i z opačné strany než je tenhle blog.

0 0
možnosti
DV

D36a59v13i48d 68V86l48k

26. 3. 2022 20:44

Příběh je zcela pravdivý . Co je na něm tak divného? je to normální přiběh z tohoto týdne.

0 0
možnosti
Foto

R^

Máš hezkou dceru, Davide. Možná budeš mít i ukrajinského zetě.;-D

2 1
možnosti
DV
RM

a víte co je nejhorší? Já s lidmi takových názorů musím pracovat. Od té doby,co jsem slyšela jejich "názory",tak se snažím kontakt s nimi minimalizovat

5 0
možnosti
NP

Velká karma Davide V. ZOO Praha umožňuje do 30.4. vstup dětem a ženám z Ukrajiny za 1 korunu a najde se spousta lidí, kteří jim to závidí, ale nikdo by si nechtěl jejich situaci s nimi vyměnit.

5 0
možnosti
Foto

Také jsem byla účastna v jedné kafetérii výkřiků pána v dobře středním věku něco ve stylu „...dříve nás okupovali a teď je vítáme“, pán stojící vedle něho mu říkal, ať mlčí, prodavačky ztuhli, mně se udělaly mžitky před očima, být chlap, tak ho snad vytáhnu ven a dám mu přes h..u, tak jsem alespoň naznačila, že u dveří je policejní hlídka (bylo to nanádraží, měl právě přijet humanitární vlak...). Ještě něco zadrmolil a vypadnul ven..., fakt hnus. Zdravím Marku a přeju poklidné natáčeníR^

7 0
možnosti
Foto

omlouvám se, Davide:-), spojila jsem si Vás s níže diskutujícím MV, jinak vše platí, zdravím Vás a přeji poklidnější dnyR^

1 0
možnosti
Foto

Taky se s podobnými řečmi setkávám:-( R^

1 0
možnosti
Foto

Měl jste dědkovi prodat chléb penam. Svůj k svému. Budete muset rozšířit sortiment, aby si každý přišel na své. :-)R^

5 2
možnosti
Foto

Aby mu od něj regály shnily.;-D kdepak..

2 0
možnosti
PK

Ach jo. I já zrovna včera potkal starší paní v obchodě, která se jala vysvětlovat, jak nás tady ti Ukrajinci zahlcují a kterak dostali pět tisíc korun.

Měl jsem na jazyku jedovatou slinu, ale včas jsem jí spolknul. Tito lidé té své pravdě bezmezně věří. Neexistuje nikdo, kdo by jim vysvětlil opak.

Vám karma a dětem díky. Tahle budoucnost by mohla a měla být lepší než přítomnost, kterou jsme jim zajistili my. :-(

11 0
možnosti
VV

A jou to ti sami. Antivaxeri, proklausovci, prozemanovci a samozrejme putinofilove. A abych nezapomel, tak za vlady jende strany bylo vsechno lepsi.

Nenapisu ktere, za to se maze.

3 0
možnosti
Foto

J35a84n 72Š63i25k

25. 3. 2022 16:45

Už jsem to někde psal. Před 14 dny mě jedna známá řekla, že jela po dálnici a potkala obrovskou kolonu luxusních aut s ukrajinskou značkou. Oni se tam mají jak prasata v žitě a tady budou hrabat dávky, děla. Za týden mi totéž řekl jeden známý. Nu což, asi jeli po stejné dálnici, pomyslel jsem si a jen oběma řekl, že i u nás hlásí prodejci 70% zájem o SUV, což nejsou zrovna auta pro chudé, že... A za pár dní totéž někdo neznámý napsal na FB, kde se k němu připojilo několik dalších. Je fascinující, jak někdo plácne kdejaký blábol na net a kolik lidí to převezme ve stylu: my jsme na té dálnici jeli taky. Věří sami různým lžím, jako kdyby byli součástí těch příběhů a hráli v nich přímou roli diváků nebo vedlejší role. Ne, nás nezničí Putin, ani jeho bomby. My se dokážeme zničit sami podobnými závistivými zvratky, které si lejeme v kýblech na hlavy. Tohle svinstvo je horší než atomovky. Ze záření nám vypadají vlasy, ale tyhle kecy budou děti těchto mentálních primitivů šířit svými geny po generace. Tobě karma Davide. Hezký den

18 0
možnosti
KT

To je jako s partyzány v Brdech.

4 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 36,39
  • Průměrná čtenost 3937x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik