Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

V pražských Jinonicích stávala od dávných časů továrna Walter. Vyráběla hádejte co? Inu, letadlové motory. Za bolševika pochopitelně motory sovětské konstrukce, ale pořád to byla špičková technologie. Tu továrnu jsme zlikvidovali (firmu taky), dnes tam stojí další megalomanský developerský neřád. A teď přijde strýček Sam a bude nás znova učit, co jsme dávno uměli - vyrábět letadlové motory. Fabriku si postaví patrně někde na zelené louce - čert vem pár set hektarů půdy.

1 0
možnosti
Foto

Zatím jde o memorandum, tak uvidíme.

1 0
možnosti

Každá investice v ČR je, pane Vlku, dobrá. Tedy americká i čínská. O těch čínských investicích psali hlavně ti, kteří nenávidí Čínu, Zemana a současnou vládu. Mimochodem ta americká investice byla dohodnuta také za podpory státu. Jen se o tom nepíše tak ideologicky, jako o investicích čínských.

Je zajímavé, že Američanům čínské peníze a čínské investice v USA nesmrdí, zatímco českým ideologickým zabedněncům čínské investice v Česku ano.

4 6
možnosti
Foto

Zkuste to s nějakou investicí z Kremlu, ve zlatých rublech. ;-D

3 0
možnosti
JN

Pane Vlku, dnes mi to opět od Vás přijde zbytečně moc zideologizované. Netvrdím, že ta americká investice, o které v článku píšete, opravdu nemůže být dobrá. Ale na druhou stranu, zkuste se někdy jako Hradišťák zeptat některého z bývalých zaměstnanců Letu Kunovice, co jim např. říká jméno Bostwick. ;-)

Pro neznalé zde přidávám odkaz:

http://svici.sweb.cz/let_historie.htm

2 1
možnosti
DV

D33a79v19i94d 25V20l48k

19. 1. 2016 10:48

Josefe koho se máme zeptat? Myslíte těch co teď za ruského vlastnictví nechodí do práce a čekají jestli Let zase nezkrachuje, protože Rusům došly peníze. A já netvrdím, že američan nemůže být darebák anebo bankrotář.

7 0
možnosti
Foto

Motivaci Hradu vidím tak. že Rudí princové pustí chlup.

2 0
možnosti
MD

Rudi , modri, fialovo-zluti puntikovati. Porad jen princove. Jen chlupy pusti vsechny strany. To tomu , tu onomu. Takze je cas utrit stare slzy a divat se na svet soucasnyma ocima.

2 2
možnosti
MC

Nikdo vám nedá tolik, kolik vám toho já naslibuji. Takže až tu soudruzi z USA ty investice opravdu provedou, potom bude důvod k jásotu.

3 4
možnosti
DV

D94a52v93i52d 93V55l27k

19. 1. 2016 9:36

Ale prosím Vás to jsou řečičky.

2 0
možnosti
MD

Americane meli do dnesnich dnu spoustu prostoru k vyhodnoceni naseho pracovniho trhu a investovani. A nezda se, ze by byl nejaky vyrazny zajem. Kdyz pomineme nekolik us soukromych projektu na utlum nasi potencialni konkurence. Takze, jedna vlastovka jaro nedela.

5 6
možnosti
DV

D39a26v27i32d 37V31l40k

19. 1. 2016 9:40

No to je hlavně kvůli našim politikům. Asi jim připadá daleko stabilnější podnikatelské prostředí v Polsku. Klaus se Zemanem jsou v podstatě prokremelští, takže co byste asi tak čekal. A korupce tady byla a je jako prase a tohle západní firmy všechno řeší. Podívejte se na Strnada majitele Excalibur army(patří mu třeba Tatra). Teď udělal nový holding a kde má sídlo? V Amsterodamu. Tam mu ho žádná konkursní mafie neukradne.

6 0
možnosti
RC

Tak hlavne mam pocit, ze ty cinske investice je jen neco, jak se dostat na evropsky trh. Z tech, o kterych jsem slysel, mam dojem, ze jen kupuji existujici firmy. Takze zadna nova pracovni mista.

9 0
možnosti
DV

D83a92v15i13d 50V92l83k

19. 1. 2016 9:42

Přesně.Ukradnou technologii a odvezou do Číny a budeme žrát suché nudle.

3 0
možnosti
JV

No pockejte az se to rozbehne s krtkama !!!!

5 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,56
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik