Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Ne, neni to prilis 'stastny' clanek.

1 3
možnosti
Foto

Ani těch 600 000 oficiálně nezaměstnaných nepotěší...

1 2
možnosti
Foto

Článek malého člověka, kterému stačí kus flusu od mocných ke štěstí sice zahřeje na duši, ale tristní situaci neřeší. Je nutno změnit režim a osvobodit tyto chudáky, malé človíčky od jejich kachliček, smrádku a teploučka, pak snad dojdeme ke spravedlivějšímu a udržitelnému systému.

0 5
možnosti

...provokatére...

1 0
možnosti
JH

Někteří lidé jsou nespokojeni, ne nostalgičtí, ale nespokojeni, že ti komouši nám v podstatě vládnou stále a víc a víc svou moc umocňují. Vy jdete svobodně pracovat ve svátek, je to Vaše rozhodnutí, ale Vaše rozhodnutí již není, že od roku 2016 budete se sebou vláčet registrační pokladnu, budete sbírat kdejaký účtíček aby jste si snížil daňový základ z již tak nízkých výnosů abyste byl konkurenceschopný. Nakonec budete taky nespokojený, svou drobnou firmičku, pod tlakem socialistické byrokracie, zavřete a budete nadávat na kapitalismu. Jenže to co dnes máme není kapitalismus. Osobně jsem před 25. lety očekával úplně něco jiného, leč takový je celoevropský trend.

5 0
možnosti
RM

Když Havel postavil první vládu v čele s Čalfou, koukali jsme jako telata na vrata. Ale vysvětlovali jsme is to jako ústupek za to, že komouši na nás neposlali milice, armádu a policajty. Když do roku 1997 Havel nedělal nic jiného, než pletichařil a nerespektoval výsledky voleb, zdálo se mi to hodně divné. Ale když v roce 1997 shodil Klausovu vládu a dosadil do čela opět estébáka, ztratil jsem iluze o demokratické revoluci. Od té doby to jde jenom do zadnice.

Vy jste si tady nedávno stěžoval, jak socani likvidují podnikání. Tak se trošku posaďte, zamyslete a rekapitulujte. A z toho, že nám stále vládnou socani a bolševici, se snad může radovat jenom člověk padlý na hlavu.

1 0
možnosti
LC

A taky je tady až příliš mnoho pochybovačů, zpochybňovatelů, zlehčovačů, očerňovačů polistopadového/ poúnprového  vývoje. Jak to, že je tyhle zakuklené nostalgické retro-komouše/ revizionisty a oportunisty, přisluhovače imperialismu  takhle hodně slyšet? jako bych slyšel normalizační projev Husáka

4 4
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 36,39
  • Průměrná čtenost 3937x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik