Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Myslím, že to všichni berou za špatný konec.Všichni se tak strašně bojí války, že nás všechny radši prodaj a sami pak zdrhnou. Tady je potřeba přibrat USA a Turecku jasně vysvětlit, že buď si uprchlíky pohlídá a my to zaplatíme, nebo je venku z NATO a může si s Putinem pokecat nad šachovnicí sám. A samozřejmě pohrozit zrušením všech hospodářských smluv a dohod, zamávat mu před nosem právem na sebeurčení národů. Je více možných řešení, ale je jich čím dál méně a žádné se neobejde bez hrozeb, nebo použití síly. To co však vlády 28 států provozují poslední 2 roky, to je příprava na rituální sebevraždu. Ale uznejme, že Sobotka s 10 stíhačkama a pár pandurama toho moc nezmůže. Bohužel, Němci jsou tak zpacifiokaní, že mezi demokratickýma stranama dnes nikoho, do by byl ochoten praštit do stolu, nenajdete.:-/

1 0
možnosti
MN

Já jsem už tak před dvěma roky začala mít pocit, že Sobotka působí jako takový android Bishop české vlády. Anebo někdo z vás někdy zaznamenal, že by Sobotka působil dojmem, že říká svůj názor?

Podle mě (šokující) návrh Turecka byl před summitem předjednán jen ve dvou mezi Merkelovou a Ergodanem a je to de facto bilaterální dohoda mezi Německem a Tureckem. Merkelová kašle na nesouhlasy v EU i na celou V4, chce si prosadit svou vizi rovnoměrného zamoření Evropy muslimy a zkouší další způsoby přes neseriózní Turecko, které chce zase prosadit svou vizi nové Byzantské říše.

Navrhované řešení je dohoda mezi německou "vizionářkou" a tureckým "vizionářem". Nic pěkného pro Evropany.

7 0
možnosti
PK

P77a10v21e85l 61K19u15l93a

9. 3. 2016 16:48

Sobotka nemůže říkat svůj názor, neb žádný nemá :-)

2 0
možnosti
NM

;-D..správná připomínka a jsem jen zvědav na ty připomínky,co to budou odsuzovat a hlavně jejich názory;-O;-O[>-]

0 0
možnosti
MN

Ale, ale, ale... pročpak mi admine mažete příspěvek? Žádné sprosté slovo tam nebylo... nebo vadí vám, když se nazývá lopata lopatou? Kdyby šlo o Zemana, tak by vám to nevadilo, že?

Ok, zkusím svůj příspěvek politicky zkorektnit.

1 0
možnosti
MR

M23a20r68t56i64n 48R83a62m

9. 3. 2016 16:45

Já už mám také smazáno! Fakt si myslí, milý admin, že to přinese změnu názoru?

To, že růže bude stejně vonět i kdybys jinak ji zval.... Platí i obráceně

1 0
možnosti
OU
JZ

Dobrý nápad, za houpacího koně bych se aspoň nemusel tolik stydět.

3 0
možnosti
DV

D36a89v13i96d 44V94l65k

9. 3. 2016 13:16

Já furt nemohu odhalit tu genialitu toho posledního plánu EU. Za jednoho vráceného emigranta dostaneme jednoho legálního emigranta. Tzn. že navíc ještě zaplatíme cestu zpátky toho nelegála a cestu k nám toho legála?A péči v Turecku o oba dva? A jak to povede ke snížení počtu imigrantů v EU? Mě to prostě připadá, že nám každého imigranta Turci prodají dvakrát. Vám ne?

12 0
možnosti
JC

Mezi podmínkami je i bezvízový styk a vstup Turecka do schengenské úmluvy, takže ve skutečnosti zaplatíme dvakrát za dva imigranty, kteří u nás zůstanou, protože vstup do šengénu bude pro ty Turecku vrácené znamenat svobodný pohyb po celé šengenúniiiiiii

A pan předseda vlády to vydává za "dobrou smlouvu".

3 0
možnosti

Sobotko, Sobotko,

ty volby nejsou tak moc daleko, tak pozor, aby ČSSD neskončila hůř, než na Slovensku! Už dost ztrácí na ANO.

Karma.

4 0
možnosti
OU
PP

A víte co je v současné době nejvíce "cool".

N řecko-makedonské hranici protestuje 20 000 migrantů, aby mohli opustit EU (!?!). Tak vidíte, oni být v EU nechtějí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 602
  • Celková karma 33,45
  • Průměrná čtenost 3819x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik