Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Kdo je bohatý, ten je sexy, moudrý, vtipný, a navíc krásně zpívá.

Takže, pánové, nehledejte odpověď v kosmetických salónech, nýbrž ve svém zařazení ve Forbesově žebříčku.

0 0
možnosti
BH

Tahle nepremyslejte, pokud mate Golden Visa Card, budete pro zeny vzdy mlady a sexy.

0 0
možnosti
AK

Haha, tu má každý pomocný učitel.

0 0
možnosti
Foto

P78e27t85r 35H33a78h53n

13. 9. 2014 21:05

Ženy to nečtou, nebo jen nepíšou?

Mně hlavně připadá deviantní ten mladíček, co si pořídí o tolik starší raketu - tam to vidím na Oidipovský komplex a až se vypořádá se separací v zastoupení (přirozené oddělení se od matky), tak tetku prostě opustí a pořídí si něco mladšího. Ženy stárnou rychleji i když žijí déle.

Přesto karma - jen by nebylo od věci si to po sobě přečíst a odstranit hrubky a překlepy - kazí to zbytečně dojem.R^

0 0
možnosti
Foto

Příroda si vždycky nějak poradí.

Pěkně napsaný R^

2 0
možnosti
LC

Statisticky to nevýjde, těch opuštěných mladých žen je více a budou stejně i tak hledat ty Justiny, Brady a Coliny. Vámi popsaní muži mohou být vysoce atraktivní, pokud mají dostatek peněz. Ověřit to lze na jakékoliv seznamce.

2 0
možnosti
Foto

Může, když je nejen spravedlnost slepá :)

6 0
možnosti
Foto

Jsou mista na svete, mohl bych mluvit, kde mirne obtloustly ctyricatnik, s proridlymi vlasy je sexy jak cyp. Tlusta penezenka pomuze, ale neni uplne podminkou. A kdo s nimi zije ve spolecne omacnosti? Urcite ne ta, co se podoba jeho "vypasene kamaradce, ktera od nej chce jen penize". No abych to upresnil, penize chce kazda, mlada, stara, ale lepe se davaji te mlade.

A to misto je zde. Na Filipinach. Pokud vam nevadi tmavsi pokozka, ktere se rika olivova, tak zjistite, ze je v posteli velice hezkou ozdobou. Konkretni vek neuvadim, je to na kazdem jednotlivci. 40catnik je tu povazovan za mladika. Zeny po nich jdou jako slepice po soplu. Samozrejme, mne se to netyka. Ja jsem uz mooooc stary.;-D

4 0
možnosti
AK

Na Filipínkách je spíš tristní postava typu metr padesát na metr padesát.

0 0
možnosti
Foto

I68v40o 21C14i79l55i77c30h

13. 9. 2014 14:46

Nic nového :-) Je mi také pětačtyřicet, jsem prošedivělý s postupující pleší nejen směrem od čela, ale už i dokonce jakési kolečko se objevuje, obtloustlý sice snad ještě nejsem, ale místo pekáče buchet na břiše se mi tam začíná tvořit jeden pomalu ale jistě rostoucí bochánek chleba a mám již devět let spokojenou manželku o dvanáct let mladší pro kterou jsem velice sexy (a ona samozřejmě pro mne), protože s tou první ženou o tři roky mladší mi to nějak přestalo klapat už před cca desíti lety ;-)

Karma je jasná R^

2 0
možnosti
PN

No, pro ty mladé kočandy jsou dneska IN černoši připlouvající z Afriky. Oboustranně výhodné. Jako samci jsou výkonní a jako partneři místních holek dostanou papíry, takže je imigrační nevyhostí. Takovýchto případů jsem po světě viděl ... Nejhorší to bylo v Kanadě. Bílí muži po čtyřicítce jsou zde už pouze proto, aby platili daně. Někdo ten náš svět totiž fianancovat musí.

2 0
možnosti
Foto

J90a40n62a 79M24a36j56o10v89á

13. 9. 2014 14:40

A víte, že sexy pětačtyřicátníky znám? Ta "jiskra" totiž moc s množstvím vlasů nesouvisí :-).

5 0
možnosti
AK

Já znám i jednoho sexy sedmapadesátníka, ale nepůjčím, heč.

2 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,72
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik