Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Pane kolego, ještě před rokem jsem vaše blogy doslova vyhledával a rád je četl. Nevím co se s vámi za poslední měsíce stalo, ale myslím, že vám hrabe.

3 2
možnosti
JF

... to může být jaro, volby nebo oboje ;-D

4 2
možnosti
Foto

;-D ... jak ty to děláš Vlčáku, že ty "baby" po Tobě tak jedou??? ;-)R^

1 0
možnosti
VB

Myslím, že nevíte, jak fungují dotace. Třeba teď bere dotace celá řada podnikatelů. Myslím, že vy jste výjimka, ale už si to přesně nepamatuji. A v zemědělství je třeba dotace na hektar. No a když Agrofert má třeba 30 000 ha, tak na ně dostane dotaci. Je to tak správně, protože ta dotace je o dost menší, než má dotaci třeba francouzský zemědělec. A pokud by český zemědělec (a potažmi tedy i Agrofert) nedostal ani tu částečnou dotaci, co bere francouzský, mohl by své podnikání zavřít, a můžeme vše dovážet z Polska, Německa, ... A třeba brambory z Francie (kdysi jsme byli bramorářská velmoc). Takže my si nevydržujeme Agrofert, ale snažíme se alespoň částečně eliminovat dotace, co dostávají zemědělci okolo nás.

11 0
možnosti
ZH

V některých zemích jsou dotace zastropované (teď si vymyslím čísla kvůli ilustraci). Takže dotace na hektar je třeba 100 peněz, ale platí to jen to 50 hektarů. Vše nad to už dotované není. Takže pokud jste velkoagrárník, dostanete dotace jen na těch 50 ha. Protože dokážete těžit z výhod velkovýroby. A je to tak správné. Tedy pokud pominu to, že dotace jako takové jsou zlo...

4 0
možnosti
DV

D88a63v81i89d 58V35l27k

26. 4. 2021 19:19

Ach jo paní Valíková má asi nějakou bolístku, asi to málo maže tak to svědí. Napsal jsem dneska blog,který jsem dal na Blogosféru a pak jsem ho dal i na Idnes, kde jsem ho posléze smazal a napsal jiný o něčem jiném. Není v tom žádné tajemství, běžně tak 5% blogů smažu a nic bych zatím nehledal. Paní Valíková promiňte, pokud jste chtěla na sebe přitáhnout moji pozornost, podařilo se, ale hádat se s Vámi nebudu a psát si budu taky o čem chci.

2 1
možnosti
Foto

Jsně, pište, Nebalím Vás, nebojte se. Vaše články se mi hrubě nelíbí, to už víte, ale každý se musí nějak uklidňovat. Někdo běhá, někdo plive... jen mě zajímalo, jak je to s těmi dvěma články. Děkuji za vysvětlení, beru čtvrtou verzi.

0 3
možnosti
ZH

Hm, taky často chybuju v mě/mně. :-)

2 0
možnosti
KT

Já si na to dávám pozor, protože automaticky všude píšu mě a musím si to vždycky zkontrolovat.

1 0
možnosti
Foto

Taky jsem si nedávno koupil koblihu bez marmelády. Asi řeknu mámě ;-D

Karma

2 0
možnosti
KT

Já už radši jím jen marmeládu bez koblihy, protože se mi dělá nevolno už z pouhého pohledu na to nešťastné pečivo, které ovšem za nic nemůže a původně mně velmi chutnalo.

7 0
možnosti
Foto

Pobláznění senioři ( pochopiteně ne všichni, jen pouhých cca 50 procent) mu to tam zase hodí....díky za těch pár procent co už od něj odpadlo. Sice je většinou pobral Tomio, ale tomu to moc nepomůže. Volby budou jistě zajímavé a snad o naší budoucnosti už nenecháme rozhodnout nějaké poblázněné uplacené koblihy, které se od Babiše nechají nadšeně okrádat...

4 6
možnosti
ZZ

Mnohem milejší je být okrádán od zástupců ODS, KDU, TOP či Pirátů ?

;-D;-D;-D

3 7
možnosti
Foto

Pane Vlku, kdy pověsíte ten článek o Darebákovi? Stále jste mi neodpověděl...

2 0
možnosti
DV

D42a62v65i14d 27V55l78k

26. 4. 2021 19:13

Dobrý den paní Valíková. Promiňte můj den se netočí kolem zodpovídání Vašich jízlivých dotazů, byl jsem v práci. Odpověď máte dole.

2 0
možnosti
JF

A od jaké to jako částky dotací v ojrech se pozbyva právo být volen a nabývá právo mlčet? ;-D Jen aby máma s tatou něco neprosvihli. Třeba zas hodit něco hodně chytryho do placu. ;-D

3 0
možnosti
MV

Vám je burt, že Babiš okrádá tuhle republiku a to dost okatě? Třeba jste to jen nerozklicoval, a proto je takových vysvětlení jako zde v blogu třeba.

8 1
možnosti
Foto

Pane Vlku, tak jak je to s těmi dvěma články? Dočkám se odpovědi? Pověsíte za chvíli toho druhého Darebáka? Já to nečtu, ale zajímá mě, kolik Darebáků máte připravených v počítači. Kdo s Darebáky zachází...

2 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 36,39
  • Průměrná čtenost 3937x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik