Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M59a95r31t83i94n 89T65a69u41š

20. 8. 2020 12:37

;-D Jo, Rocco, záruka kvalitní výuky. (Když to drhne, naplivu si. R.S.)

0 0
možnosti

P40e75t94r 79S41k83á91c15e77l

19. 8. 2020 23:42

Samotný článek dokládá, že nás za 75 let mají mocní tam, kde potřebují - materialismus doplněný sexem. A rodina jako základ státu jde do háje, ale náprava je možná. Přijmout zdravý rozum, návrat k přírodě. V ní má všechno svůj čas, v ní se i zvířata chovají odpovědněji ke svým potomkům, víc odpovědněji než-li člověk.

0 0
možnosti

Autor měl zřejmě na mysli necking a petting. Jinak bych asi sex nezakazoval, ale je třeba se o něm v rodině naopak bavit jako o důležité součásti života, se všemi plusy a minusy.

1 0
možnosti
Foto

Ne, ne. Za, nás se tomu říkalo přesně, jak David psal... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ten rozhovor z kamarádkou, co má 2 měsíční mimino, by možná nebyl tak špatný nápad ... Když jí to mimino na hodinku svěří na opatrování, mnohé se vyjasní ...

5 0
možnosti

Nejlepší antikoncepce je hlídat cizí dítě, to je známá věc.

1 0
možnosti

No ono v tomhle asi na rodičích úplně nezáleží. Já sama jsem dosti zastydlá, asi i proto, že jsem ještě v osmnácti vypadala na třináct a byla jsem trochu od rány, tak si nikdo netroufl, ale moje dcera to očividně bude mít jinak. Už proto je potřeba ty zásadní hovory vést velice brzo, protože člověk nikdy neví. (Bez ohledu na to, co si myslí otec, je nutné, aby dcera o fungování rozmnožovacího traktu věděla už tak v deseti, protože dívky běžně od jedenácti, dvanácti menstruují - tak aby věděla, co dělat). A kdy nejlíp probrat ten ostatní nutný základ, jako když už jste to téma nakousli. Jsem si jistá, že vaše žena se už postarala. Každopádně se ujistěte, jestli má příručku pro dospívající dívky...) Za tátou bych si pro radu určitě nešla, to je TRAPNÝ i teď, když mi dávno bylo čtyřicet.

Jen v oblasti poučování chlapců tápu, protože na jednu stranu vím z hlediska ženy, že je potřeba jim dát MNOHO informací, ale bohužel nevím, jestli se tady neprojeví to tabu MAMI, NEBUĎ TRAPNÁ. :-) A tátové? Ze zdejší diskuse jsem pochopila, že předání balíčku prezervativů je maximum, na co se někteří muži vyšvihnou (a vysvětlí tomu klukovi, co s tim má dělat?). Ve svého manžela mám sice v oblasti výchovy dětí velkou důvěru, ale v této oblasti si nejsem jistá, zda poučení ženy by nebylo vhodnější. Jestli já nemám zaangažovat babičky...

0 0
možnosti

Já nevím, jak ostatní pánové zde, ale u nás je (resp. byla) sexuální výchova dětí na mně. Manželka je na to moc velká puritánka. Pomohl jsem si půjčením knihy z knihovny a prostě jsme ji spolu "komentovaně prolistovali". A díky tomu, že jsem s tím začal včas (s dcerami někdy v osmi letech, se synem v deseti), jsem se vyhnul i té trapnosti. Dcery už jsou dospělé a dodnes jim nepřijde trapné se mnou o tom mluvit.

1 0
možnosti

Tak, vzpurná mládež (tedy kdysi) dělávala pravý opak rodičovských doporučení ... takže sex doporučovat, ba přímo nutit! ;-D

1 0
možnosti

D58a38v94i75d 10H89o63r17á15k

17. 8. 2020 23:38

Pochopitelně, děckám lze zakázat sex.

Ale pokud jim jej zakážete, tak si najdou pravděpodobně jinou neřest.

A teď posuďte, zda není lepší je nechat sexovat, než aby se vrhla na chlast, drogy a rock and roll,

2 0
možnosti

L66u40k67a77s 87F46i78k69r

18. 8. 2020 0:07

Co je spatneho na dobrem piti a rock'n'rollu?

2 0
možnosti
Foto

Jen jestli jste tu pravou chvíli již nepromeškal.;-)

0 0
možnosti

Pořád je to lepší, když své děti o sexu vzdělaváte Vy a ne někdo jiný. :-). Já jsem se musel vzdělávat sám. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 36,59
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik