Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...no já jsem slyšel od Fialy něco úplně jiného.....

0 0
možnosti
JH

Jsme silní, jsme vynalézaví, umíme těžká životní rozhodnutí zlehčit typickým českým humorem. Pěkné...

0 0
možnosti

Byl jsem nedávno v Kambodži. Nulová zdravotní péče, premiér vraždí své oponenty, tudíž je u moci od Pol Pota, jediná dálnice vybudovaná za čínské peníze, odhadem polovina chlapů mlátí své ženy a děti, za jakýkoliv dokument se musí hodit bakšiš do šuplíku, ... . Možná to letos nebude růžové, ale pořád se budeme mít jak prasata v žitě. Jen se to nechce stále dívat na to jak se mají v Německu, ale chce to vidět život té většiny žijící mimo vyspělý svět.

1 0
možnosti
JZ

Pohled na cizí bídu a neštěstí uklidňuje. Když Nader Shah dobýval Isfahan v 18. století, v arménské čtvrti na náměstí pět dní pomalu opékal na rožni několik nejvýznamnějších Arménů, a zbytek komunity za jejich bolestného řevu horečně sháněl peníze a dcerušky na výkupné. Zas tak špatný rok to nebude

1 0
možnosti
Foto

Bude to takové, jaký si to každý udělá.:-)

11 0
možnosti
Foto

Ale, bude to růžovoučké.

Kalousek podpořil Nerudovou, ta s jeho pomocí vyhraje volbu prezidentky a společně s Fialou prostřednictvím uvědomělé justice dají zavřít kolaboranty a lháře do kriminálů a budeme dál mít dohromady stejné názory alespoň na ty zásadní věci ve směřování a orientaci České republiky

Zdroj: https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=796043

1 16
možnosti
MV

Pohodový a zdravý rok přeju, pane Petříku

18 0
možnosti
MB

No co by? Jako každý tok jsem střízliv sundal kočku z lustru. Už by si na ty půlnoční výbuchy mohla zvyknout. Pochlubil jsem se jí bájo dárkem- Svítící lupou! Pravil - "Píco už prd vidím - no přesto vidím. Blíží se složité, nu i lepší časy" ...

Finančně přežijeme. Na tvé i mé žrádlo bude. Plynový kotel tě bude ohřívat dále. Věz! Slušnost není slabost. Hradní prostory se již od běsů uvolňují. I soudruh Bureš si přijde na své. Na hrad se dostane. Bude krásnou ozdobou Jeleního příkopu. Ba, i výběr bude.Třeba Daliborka? Tak se konečně uzavře jedna z etap. Konečně bude lépe. Kočka zprávu přijala a radostně zapředla. Přeji zároveň všem ... :-)

7 1
možnosti
Foto

Do Daliborky by se šikly housle. Má Agrofert také výrobu hudebních nástrojů? :-)

2 0
možnosti
Foto

A co když si zvolíme Babiše? 😲😲😲

0 0
možnosti
MB

Nic by se nedělo.Byl bych 3 mandát bez prezidenta. Vážně si myslím - Prohraje, jako poslední volby. Bude odsouzen, žel do basy nepůjde. Chvála za nemožnou Alenku Schillerovou. Dobrá volba, jako od pávů. Hnutí se udrží a význam reálně rozplyne. Ani nic politického - Normální vývoj života a jeho koloběhu...:-)

10 0
možnosti
MV

A my šli spát v půl pátý ráno - neplánovaný mejdany jsou nejlepší. Před chvílí čaj s citrónem a medem a k tomu zbylý okoraly jednohubky a teď už zase v posteli a pěkně odpočívat. Já mám jen dvě přání: zdraví a spokojenost se vším, co přijde. A ti samý přeju k Vlkům. A bude to skvělej rok!

12 0
možnosti
Foto

No já mám zbylé okoralé jednohubky a chlebíčky ráda.:-)

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
DR

Nebude. A to ani na tom Hradě, poněvadž Váš optimismus, vzhledem k tomu že velkou šanci na zvolení mají jeden komunistický lampasák a jeden agent StB v tomto tedy nesdílím. Spíše to vypadá na to známé z bláta do louže.

Jinak právě až na ten poslední odstavec, který se určitě bez ohledu na to, že Zeman není Váš oblíbenec, dal napsat podstatně diplomatičtěji (ale to už dneska neumí skoro nikdo), pěkný blog.

1 5
možnosti
Foto

"... ten či onen prezident "není mým prezidentem" jsou pouze stupidní žvásty těch, kteří chtějí být strašně king." (1.1. 15:17)

Opravdu, ukázka, jak to napsat diplomaticky.

3 0
možnosti