Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

To, co mně vadí je, že soudružka Semelová je za komunistickou propagandu osvobozena. Ovšem k lidem, kteří propagují tzv. nacismus už tak soudy shovívavé nejsou. A to takového Adama Bartoše nemusím.

0 0
možnosti
JM

Přece dnešní vládnoucí neomarxisti nebudou stíhat komunisty. To je jako kdyby člověk nechal zavřít vlastní rodiče.

1 0
možnosti
KT

Komunistickou jedubabu potrestal už Pánbůh nebo příroda. Tak nepříjemnou tvář, jedovatý pohled a nenávistnou duši má málokdo. V jejím případě bych se bála pohledu do zrcadla, abych nedopadla jako Medusa.

Výhra u soudu je proti tomu jen náplast nepatrná a zcela nedůležitá.

1 0
možnosti
Foto

Komunismus je a byl nebezpečný, tak jako fašismus. Měla jsem v roce 85 šéfa, který mi vždycky hrdě říkal, že je "kovaný komunista" . Řekla jsem to doma rodičům, kteří ho osobně znali. Otec na to lakonicky odpovídal, ano je to ten nejkovanější komunista, byl totiž v hitlerjugend.

2 0
možnosti
Foto

Opět sprosté generalizování. Vím o mnoha učitelích i učitelkách, doktorech, sestrách či hasičích, co jsou v KSČM a lidi či děti je mají rádi a určitě to nejsou hloupí či staří lidé, ba naopak naši společnosti prospívají, možná by Vám někdy prospělo, při tom hodnocení sundat si krvavý hadr z očí, napočítat do deseti a byl by klid :-/

0 0
možnosti
Foto

Pane Kvapile, nevíte o komunismu a komunistech nic!!

3 0
možnosti
Foto

sprostota není argument Rv

0 2
možnosti
DV

D35a36v22i22d 50V12l24k

6. 1. 2016 21:25

Á soudruh Macek dorazil.Vy jste taky stalinista,jako Semelová?

6 0
možnosti
JR

J67a27r80a 97R37a37n95k

6. 1. 2016 19:54

Vzpominam si na clanky o ni za posledni 6 let a chvalena nebyla nikdy, jen se na ni v posledni dobe trochu zapomelo, karmaR^

3 0
možnosti
Foto

A co když jste Vy, pane autore zbytečný člověk, za kterého se ostatní mají stydět?

Používám Vaše slova.

Podle mne jsou na světě daleko horší lidi, než je Semelová: Schwarzenbergem počínaje a G. Bushem jr. konče.

Prvně jmenovaný podporuje zločiny spáchané druhým jmenovaným.

1 14
možnosti
DV

D79a71v25i63d 32V28l33k

6. 1. 2016 19:58

Zdravím soudruha Petříka:-/

6 0
možnosti
JN

Že je Semelová hloupá a naivní, o tom není pochyb, ale nebezpečná opravdu není. Proto mi celý ten soud přišel jako zbytečné divadlo.

0 2
možnosti
Foto

Josefe, trochu jste ujel. Nikdo Semelovou nesoudil ve smyslu trestního práva. Tomu se samozřejmě dá vyhnout.

Ale, pokud v občanskoprávním řízení někdo vznese žalobu, tak musí zaplatit soudní poplatek a soud musí jeho při projednat.

Výjimky jsou jen u zcela nesmyslných žalob: Třeba: Žaloba na meteorology, že prší.

0 0
možnosti
Foto

Nemohu souhlasit s tím posledním odstavcem. Komunisti jsou stále nebezpeční a jejích ideály hrozí dnes více, než před léty. Protože v Česku se řeší miliony imigrantů v ulicích Prahy, tak veřejnost nevnímá, jak mnoho mladých lidí přijímá levičácké myšlenky. Anebo zde na blogu, všimněte si, jak obrovskou čtenost a vysoké ohodnocení mají propagátoři myšlenek komunismu. Všimněte si, jak Tomio Okamura, který jasně a zřetelně prohlásil, že komunismus je nejlepší ideologie, kterou lidstvo vymyslelo, je vyzdvihován. Ano já vím, na Václaváku se shromažďují muslimští teroristé a on proti tomu hrdinně nastavuje hruď.

A už jsem na jiném místě jindy napsal, všimněte si, jak na veřejnoprávní televizi, v hlavní zpravodajské relaci, jak velký prostor dostávají komunisté. Ostatně i to, že Semelová dostala vůbec v televizi prostor je varovné. Takže já bych tak moc klidný nebyl. Jenže...Jak mi napsal v jiné diskusi pan Chrastek. Co je mi vlastně do toho, že? Nebydlím v Česku, takže podle staronového trendu musím být zticha. Ale nebudu.

11 1
možnosti
Foto

Správně. Ale mám pocit, že přeháníte, lidé mají jiné starosti.

To s těmi komunisty je spíše taková slupka.

0 5
možnosti
  • Počet článků 602
  • Celková karma 33,70
  • Průměrná čtenost 3819x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik