- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No co u nás pekárna před časem změnila technologii, jsem z jejich čerstvého chleba u vytržení. A velice zajímavé je, že je poživatelný a velice chutný i po 5ti dnech.
Super, hlavně když máte sebou vždy dost drobných.
Nejhorší zákazník je ten co koupí dva rohlíky a platí kartou.Na rohlíkách se vydělá koruna, sáček stojí 0,8Kč a platba kartou stojí 0,95 Kč.To zruinuje každého pekaře,takže doufám ,že si tam něco přihodíte
Tak to bude urcite ta vyjimka potvrzujici pravidlo.
Ale jak jsem si vsiml, pro prevaznou vetsine Cechu je rozhodujici jeho cena.
Pokud zde jeste neradila chripka pritele pana prezidenta, vzdy jsem nakupoval chleba na 14 dni u pekare v Michelsneukirchen. Kdyz dosel upekl jsem si ho radeji sam. Sice jsem v lete objevil docela dobreho pekare v Blovicich, ale ani jeho chleba se zdaleka nevyrovna tomu revansistickemu nebo memu.
Ale nevsiml jsem si ze by ho mistni kupovali. Ti si radeji dojdou do penny pro o polovinu levnejsi.