Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB
BG

Vy nejdete třeba na tříkrálový průvod?

Zeptám se ale opačně: pracuju jako Vy, narodil jsem se tady a tady taky vystudoval a současně platím daně. Proč bych si nemohl jednou za rok vyrazit? Proč bych si měl odpírat nějakou zábavu? Kdejaký chlap si taky zajde do hospody nebo se vyřvat na hokejový či fotbalový zápas.

0 3
možnosti
Foto

P20a72v67e25l 54P38e93c72h

17. 8. 2015 14:45

Nějak nechápu, cíl toho blogu. Sám připouštíte (možná původně ironicky, ale pravdivě), že šedý průměr je nutný. Něco takového v televizi prostě nikdy neuvidíte, protože by se na to nikdo nedíval. Ale zároveň z nějakého důvodu usuzujete, že televize se vám ukazováním těch nenormálních "divácky zajímavých" snaží tlumočit, co že je normální šedý průměr? To je trochu úvaha stylem úkrok stranou z útesu.

Pokud nevidíte něco sobě podobného v televizi, můžete se naopak zcela oprávněně považovat za šedý nudný průměr a s tím vědomím jít spát.

0 4
možnosti
Foto

P42a33v64e62l 55P16e84c38h

17. 8. 2015 14:45

oprava kritické chybky - "šedý průměr je nudný".

0 0
možnosti
JS

V Brazilii maji karneval. Tam by jste byl za exota vy.;-);-)

0 1
možnosti
JA

J76o85s53e34f 77A48n24t56o77š

17. 8. 2015 12:09

Festival buzíků?

2 0
možnosti
MG

Žel bohu, i váš názor, že si myslíte, že jste normální (a já si to myslím taky) bude postupem času za vaše a moje peníze ohrožován (když to půjde dál, tak jak to jde): začne se totiž říkat, že to, že vy říkáte, že jste normální, znamená vlastně, že naznačujete, že ti, kteří se chovají  j i n a k , vlastně normánlí nejsou, čímž fakticky vybízíte k nesnášenlivosti s nimi. Bohužel, taková je logika těch, kteří protěžují ty, kteří normální nejsou. Dokonce se pokoušeli tzv.vědecky prosadit, aby hlásání, že nenormální nejsou normální bylo označeno za nenormální a tedy trestné (viz různé pokusy o definici tzv.homofobie - odmítání homosexuality). Na jednom z čelných míst těchto podivností stojí "ochránci práv" z řad moderních novinářů.

4 1
možnosti
JC

Výstižně popsáno.

1 0
možnosti
Foto

Jste divnej. V dnešní době je divnej, kdo se chová a žije normálně. Je divnej, kdo používá selský rozum a uvažuje racionálně. Je divnej, kdo nekrade, nepodvádí a nevraždí.

Jste divnej, protože nepochodujete Prahou, nepořádáte mítinky, nebojujete za práva kvasinek na šťastný život v ovocném moštu atd.

A můj názor na podobné akce: "Jména hloupých na všech sloupích."

KARMA!

7 0
možnosti
MT

Nejste divnej, jste jenom úzkoprsej, a to je v český kotlině úplně normální...

Naprostá většina těch pochodujících lidí chodí normálně do práce, platí daně, ti hetero mezi nimi (on to není jen pochod homosexuálů) mají nebo budou mít bezpochyby i normální rodiny. A ti homo třeba sice děti nemají, leckdy však bývají společnosti daleko užitečnější (znám pár lidí, kteří se třeba realizují v dobrovolnické práci), než kdejaký "spořádaný" hetero, jehož obzor je omezen na nedělní výlety do Kauflandu a večerní lahváč u nekonečného seriálu.

Nesuďte lidi podle toho, jak se jeví během jedné nestandardní akce, posuzuje je podle jejich skutečné práce a životů. A v případě, že o nich nic nevíte, si nechte odsudky od cesty.

A jak píše dole pan Chuchma, važte si své normálnosti. Věřte tomu, že být v téhle společnosti ten "nenormální" není žádný med.

3 4
možnosti
MB

Autora mrzí, že sa tu nikto (podľa jeho slov) nestavia za klasické rodinné hodnoty a za tzv. normálny život pracujúceho človeka. Dá sa s tým dlho polemizovať, pretože mám pocit, že k tomuto sa dá nájsť denne množstvo článkov. Naviac, Prague Pride je len akcia raz do roka a možno práve preto má väčšiu publicitu a je vnímaná tak silne.

1 1
možnosti
MD

A co TI, co vzplanuli laskou ke krasne bile koze ve chlivku? Budou moci tez pochodovat Prahou? Kdyz tedy bezhranicni laska nezna hranic a bude spolecnosti nejen tolerovana ale i podporovana.

6 0
možnosti
Foto

Proč by si nemohli pochodovat?

Jen k tomu svému vztahu by měli mít i souhlas partnerky, který z kozy asi těžko dostanou.

0 2
možnosti
Foto

Važte si toho, že jste normální. Spousta lidí to štěstí neměla a spousta jiných, co si taky myslí, že jsou normální, jim to dávají sežrat. Vy se nedíváte skrz prsty na svého strejdu, ale spousta jiných ano. Až přestaneme všichni rozlišovat, že někdo je gay a někdo lesba a až bude mít zákony, které nebudou rozlišovat naši sexuální orientaci, pak nebude třeba pochodů jako Prague Pride. Zmizí z nich politická hesla a bude to jen oslava radosti jako jiné karnevaly.

1 6
možnosti
TJ

Naše zákony nějak rozlišují občany podle sexuální orientace?

10 0
možnosti
JH

Jé, promluvil jste mi z duše. Nastokrát potvrzuji, jen když nás bude hodně a hodně takových "normálních". Díky a karma.

5 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,52
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik