Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Pane Vlku,

původně jsem si řekl, že Vám zde už nebudu nic psát, ale to jsem neměl otevírat diskusi na Blogosféře, kde nestačím žasnout.

Tolik nahromaděných frustrací jsem snad na žádném jiném webu doposud neviděl, ani kolikrát ve značně vypjatých diskusích na Novinkách. Já vím, že to z vás musí ven, ostatně proto jste si založili Blogosféru, když admini odmítli skákat podle toho jak pískáte, ale čekal jsem alespoň určitou úroveň.

Mimochodem, podle čeho se pozná blogerský nýmand? Myslíte to skutečně vážně, že jsou to ti, jak jste napsal, co píšou ty blogy s fotečkama květinové výzdoby u nich na vesnici? A blogerský gigant se snad pozná podle toho, že píše blogy typu, jak si pomočil nohu?

A čím jste mne, pane Vlku dorazil, že máte potřebu psát ostatním, kolik Vám vydělá Váš obchod s komentářem, že je to proto, aby se ostatní užírali. Tak se snad nebudete užírat tím, když Vám napíši že vydělávám víc a to už jako starobní důchodce.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

P65e29t74r 31O47m78e69l13k18a

23. 6. 2020 11:03

To jsou mi věci..... hmmm..."blogerští nýmandi" :-) "A to je čo za rasu?"

1 0
možnosti
Foto

Technická poznámka.

Je třeba uvést na správnou míru omyl/nepravdu výroku autora článku níže v diskuzi. Jeho článek byl pro reklamu (mnou) (ono je jedno, zda neúmyslnou nebo úmyslnou) stažen z hlavní strany blogů NA osobní blog. Nikoliv i z osobního blogu, jak níže deklamuje autor.

To by totiž znamenal deaktivaci článku a takové věci dělá administrace výjimečně, nejčastěji pro porušování autorských práv bez nápravy ze strany autora.

Konec technické poznámky.

7 0
možnosti
Foto

Je dobře, žes to uvedl na pravou míru. Věci by se měly vždycky uvést tak, jak se skutečně staly, protože jinak se lidi v životě nikdy nedomluví.;-)R^

4 0
možnosti
Foto

Výborný příběh, navíc skvěle vypointovaný a dokonale prošpikovaný typicky vlkovskými průpovídkami, které Ti, milý Davide, a přiznám to bez mučení, naprosto veřejně závidím.

Osobně jsem se čemukoli psímu vyhýbal do té doby, než přišla dcera s maltézáčkem č. 1 a postavila mě před hotovou věc. Bez ohledu na to, že jsem si vymínil, že se to zvíře ke mně nesmí přiblížit na méně než 5 m, si mě ten chlupatý mrňous nakonec získal a účastnil se i legendárního srazu ve Svitavách před 3 lety.

A v současné době mi už měsíc a půl dělá společnost maltézáček č. 2, tentokrát ovšem fenka, kterou jsem, jako správný pravověrný rocker pojmenoval Doro. A já si postupně zvykám na to, že se ze mě během necelé dekády stal psí člověk.

O tom ostatně až někdy jindy (to je netradiční douška pro Majku Šípkovou.... což už stejně každý ví).

4 0
možnosti

Jasně. A díkes, Martine!:-))

0 0
možnosti

D88a38v10i73d 93V11l51k

21. 6. 2020 20:29

Dobrý večer milí přátelé i nepřátelé;-D omlouvám se, že jsem si k Vám sem tak trochu zaskočil.Chtěl jsem si jen ověřit jestli se tady něco změnilo, nebo ne. Vše je při starém. Kamarádi jsou furt kamarádi a furt je tady spousta těch, kteří hned přispěchali , aby mi trochu okopali kotníky, případně si trochu pod mým blogem zaexhibovat, viz pan Petřík. Zjistil jsem , že administrátor mi začal vykat, to je dost srandovní, ale budiž a tenhle blog byl po pěti minutách od uveřejnění stažen z hlavní strany a dokonce i z osobního blogu pro tuhle větu, která v něm původně byla :

" Hodně mi pomohlo taky panoramatické zrcadlo, původně zakoupené do mojí nové farmářské prodejny ve Zlíně. "

Nenapsal jsem ji do blogu úmyslně, abych popudil admina, spíše jsem si naopak dával pozor, abych mu nedal záminku, prostě mi to tam vklouzlo no.

Ovšem pokud tahle jediná věta z asi 500 dalších je příčinou zlikvidování blogu a jeho vyřazení až do jejího opravení (Pak byl blog zase vrácen) tak já tady dál psát furt nemůžu, protože tohle by se mi asi stávalo u každého druhého blogu. A nerad bych vykajícím adminům otravoval život.

Já to nedělám úmyslně, ale prostě jsem vždy psal o své práci a životě, takže jsem se prostě někdy o své práci zmínil. Děkuji za přečtení mého blogu a já zase mizím. (Ano nevrátil jsem se promiňte)

A Vy co chcete, přece víte kde to moje psaní najdete, pokud ne, zeptejte se Petříka, on nás tam na Blogosféře šmíruje furt;-D

P.S. V záři se zase zastavím na jedno, teda na jeden blog ;-D za Vámi

Ahoj a mějte se báječně a buďte zdraví a šťastní ze srdce David

7 0
možnosti

škoda - Vaše volba

1 0
možnosti
Foto

Cituji pana Vlka: "Rád bych se s Vámi rozloučil."

1 2
možnosti
Foto

R^Pripomnel jsi mi Jahelku, jak zpiva, ze kocour zatal drapek:-)

Jestli zajedes na pdzimni setkani, dame pivko na Tvuj navrat, ju?;-)

1 0
možnosti
Foto

S tím kocourem to říkala Hlaváčová ve třetím díle Básníků. Tak nevím, jestli to Jahelka převzal od ní, nebo použili do toho filmu od Jahelky.:-)

1 0
možnosti

ale překavapuje mě, kdo Váš návrat kritizuje - u těch jsem to nečekal

0 0
možnosti
Foto

8-o já myslela, že jsi vedle mne ve VIP vyskočil omylem ;-D A ty jsi se vrátil Vlčáku R^

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik