Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Jakožto počítačová lama - jde nějak donutit idnes, abych vždycky našla Vaše články? a nemusela se prokousávat a prohledávat dvě stránky? Píšete dobře, bavíte...jen Vám závidím čas, který na to máte :-)

0 0
možnosti
Foto

Klikněte pod autorovou fotkou na Přidat k oblíbeným a budou vám chodit na mail upozornění na nové články autora.

0 0
možnosti
JB

J35a96n 69B17u63r84i48a37n

17. 10. 2016 10:43

Takže myslíte, že kdybychom nebyli v EU, tak by to kuřáky nečekalo? Jak je tedy možné, že podobné zákony platí v celém civilizovaném světě? Jak jen eurokomise dokázala omezit tabák v USA či Japonsku?

1 0
možnosti
VJ

Tím, že sežerete klobásu neničíte zdraví ostatním lidem. Kuřáci bohužel ničí zdraví a obtěžují ostatní lidi.

A vaše tvrzení, že kouřit není kde jste vyhrabal kde? V ČR je minimum míst, kde se nesmí kouřit. A i tam se valí vajgly, protože průměrný kuřák s IQ kolem 75 je tak bezohledný, že ani to nerespektuje. Ulice jsou plné vajglů, dokonce i v přírodě v lese je to plné vajglů, protože cigarety opravdu jen neškodí a nesmrdí, ale navíc dělají z lidí sobecká prasata.

Laskavě si vytáhněte hlavu ze zadnice a použijte příště mozek.

3 0
možnosti
Foto

Les je především plný pet lahví a plechovek od piva nebo redbullů, obalů od paštik, čokolád a jiných pochutin. To asi s kouřením moc nesouvisí, že jo.

1 0
možnosti
JU

J95a66n 91U18l74r13y53c41h

16. 10. 2016 1:40

ta ošklivá, zlá, odporná Unie je tu proto, že máme propojené ekonomiky, to prostě nejde bez politické integrace (jinak byste jen tu čistou ekonomickou integraci neudrželi), a když je něco propojené, tak aby to fungovalo, musí to mít centrálně sladěná pravidla (27 trhů, každý s vlastními normami, a přitom integrovaných, je absolutní blbost, to pochopitelně nemůže fungovat), tolik k tomu zlému diktátu Bruselu...

no a bez té propojené ekonomiky by u nás byly mnohem horší ekonomické podmínky, tudíž by autor tohoto blogu buď neměl žádnou soukromou firmičku vůbec, anebo by měl více existenčních starostí než má teď (nebylo by dost movitých zákazníků, i celý trh se službami a zbožím by vypadal jinak) - v obou případech by asi autor článku měl trochu jiné starosti, takže o otravné a nesmyslné regulaci z Bruselu by nepsal nejen kvůli tomu, že žádný zlý Brusel by neexistoval, ale že by ho místo bruselských regulací trápily jiné (tipuju že horší, možná podstaně horší) věci...

1 2
možnosti

Přesně tak. To co uvádíte je jen špička ledovce. Byly by to podstatně horší věci. Dějiny Evropy jsou dějinami válek a konfliktů. Tyto konflikty vycházejí z nacionalismu, historické paměti a antagonismů táhnoucí se staletí a staletí do minulosti. Náklady na Brusel jsou v tomto kontextu naprosto minimální ve vztahu k situaci, která bude nutně následovat, pokud se EU rozpadne a vrátí se starý stav.

Tzv. kritici Bruselu si vůbec neuvědomují, k čemu se chtějí vracet a jaké to bude mít pro ně a jejich blízké důsledky. Řídí se teritoriálním instinktem a nevidí za první roh.

0 1
možnosti
PS

P53e92t96r 89S12k12á15c98e83l

14. 10. 2016 23:04

Karma. Byli jsme před EU, budeme i po ní!

Od počátku je to jasné: Jejich děti (úředníků v Bruselu), které v šesti letech znají tři světové jazyky, nikdy nebudou pracovat jako klempíři či pokrývači střech. Ale je potřeba jim vytvořit pracovní místa, nejlépe v Bruselu. A tak má gen.sekretariát EU....hádejte kolik...4 000 pracovníků! Kdo dělal ve firmě se stejným počtem lidí (ČKD a další molochy) dobře ví, jaké úsilí musí býti vynaloženo, aby firmu zaměstnanci nerozkradli. Viz málem Zetor Brno po privatizaci! Nyní již zvyšují výrobu traktorů, které se ještě v roce 1990 vyvážely do 80. zemí světa! Tím nepropaguji socialistický systém, který rozhodně v Zetoru Brno do roku 1990 nepředváděl Ing. Chalikov. Spíše kapitalistický systém řízení podniku v socialistických podmínkách. A takových firem a firmiček bylo víc! Dokázal se svými lidmi skoro nemožné, z krachující firmy udělal prosperující značku, která po privatizaci vyklidila na čas pole na světovém trhu. Všeho do času, bude líp. I po krachu EU. "Čert spolky stvořil, ale nemiloval" - říkali naši předkové...R^

5 1
možnosti
JD

MĚ TAKY !!!!! Máte bohužel ve všem pravdu, a to je to nejsmutnější ;-( Nesvobodu a omezování jsme tu už měli, ne?

P.S. Mám ráda Vaše blogy :-)

3 0
možnosti
ZS

Tenhle článek se ti povedl, měla jsem něco podobného v plánu... :-)

1 0
možnosti
Foto

Inu, chlapče, co s Vámi? Nepotěšil jste mne. Ani já vás nepotěším. Dnes poprvé bez karmy. Nekorektně se navážet do EK predikcí toho, co údajně bude zakazovat (avšak nikdy nezakáže) umí každý. Vy máte na víc, Davide!

1 0
možnosti
DV

D31a31v11i30d 48V96l69k

13. 10. 2016 16:13

Děkuji za kritiku Otakare, kdybych byl tak dobrý, abych psal pořád jen skvělé blogy měl bych sloupek v tištěném Idnesu a bral za to peníze. Jsem jen prostý amatér, který to nikdy nedotáhl ani na jednu nominaci do zdejšího blogera roku. Takže , když už se někdy dostanu na titulku zdejšího blogu je to pro mne velký úspěch. Tak snad nade mnou občas přimhouříte oko a děkuji za přečtení.

1 0
možnosti
JB

Co se aut týče, třeba je to jenom hoax, ale četla jsem to v seriózním médiu, tak Německo chce do roku 2030 zakázat používání spalovacích motorů, nejdřív u nich a pak v EU. Teda, jestli v roce 2030 bude ještě EU existovat. Rádo by, aby byly všechny auta pouze na elektřinu. Milióny dobíjecích stanic po celé evropě, do Chorvatska se pojede dva dny, protože budeme 3x čekat pět hodin, než se nabije akumulátor - legendární díl TOP gearu, a vůbec, kdo na elektromobil bude mít? Takže je to vyřešené. Nebude se jezdit vůbec.

3 0
možnosti
MO

V roce 2030 je naplánovaná jízda na velbloudech. V Německu již brzy začnou a ostatní se budou muset podvolit kvótám . Velblouda do každé rodiny !

8 0
možnosti
AM

A37d35a49m 30M53a81l66ý

13. 10. 2016 8:37

Cigára obvykle obtěžují i okolí. Chlastem člověk obvykle dává zabrat pouze svému tělu.

4 4
možnosti
Foto

Pane Malý, 20 let jsem bydlela u Hlavního nádraží. Ožralci nám pravidelně očůrávali dům, někteří dokonce zalezli dovnitř na schody se vykadit. Park poblitej z jednoho rohu do druhýho denně. Opilcký zpěv celou noc. A to bych ještě mohla pohovořit o opilých řidičích, ohrožujících zdraví a životy spoluobčanů. Takže prosím neříkejte, že chlastem dává člověk zabrat jen sobě. ;-€

0 0
možnosti