Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém zneužívání nezletilých dětí na internetu vyvolává po promítnutí filmu u děvčat pocit, že každý mužský je v podstatě čuně a je lepší s nimi nic nemít.. Jak mně sdělil jedna učitelka.

1 0
možnosti
Foto

Ono by rozcámování držky asi moc nepomohlo. Ale napsal jsi to skvěle a je fajn, že jsi na tohle téma reagoval. A napsal jsi něco veledůležitýho: aby na tenhle film šli rodiče s dětma. Nejen s holkama. Za to ti děkuju. A neblbni s omlouvaním, že jsi chlap. To jsi, ale slušnej a skvělej!

2 0
možnosti

Pane Kamasi, Také nechápu tu zbytečnou agresivitu autora níže v diskuzi.

Možná, že je z návštěvy kina doposud rozrušený.

Teď jsem si přečetl článek Jany Májové "V síti? V pasti? Kde jsme se to ocitli?" na stejné téma.

Nádherně podaný článek bez agresivity i expresivních výrazů a bez jakékoli podbízivosti se administrátorům.

Tak už to bývá (a to je dobře), že na každého působí tento film jinak.

:-)

2 0
možnosti

Neomlouvejte se za to, že jste chlap. Těch predátorů je menšina ( ne že bych jim nepřála Vaší rukou rozbitou držku ).

My vás - chlapy potřebujeme.R^

2 0
možnosti

D63a13v25i57d 82V25l78k

8. 3. 2020 11:23

Opravdu bych se měl omluvit těm, kteří v mém bezprostředním pocitu během projekce uviděli paušalizaci celého problému? Mám se omlouvat za to, že jsem si dovolil vyjádřit svůj pocit, který je zřejmě v rozporu s pocity některých níže diskutujících? Není to spíš o tom , že jediný pocit který v těchto diskutujících problém zneužívání nezletilých dětí na internetu vyvolává, je pocit "Já s tím nemám nic společného?" Takže žádný soucit s oběťmi a vztek na predátory jen "Já nic, mě se to netýká!" To je dost smutné poznání.

2 1
možnosti

Nebuďte takový cíťa. Jste dospělý chlap. Myslím, že jednu návštěvu kina zvládnete. Hlavní aktérky, bez ohledu na podporu štábu a psychologů, to měly horší. Tak se nelitujte a nehoňte blogerské body na práci jiných.

4 2
možnosti
Foto

Já to vidět nechci. Mám slabý žaludek, mohla bych se z těch prasat pozvracet.

1 0
možnosti

Včera jsem byl na filmu s manželkou. Očekával jsem nekončící sekvenci záběrů těch nejúchylnější prasat a také jsem si říkal, jestli ji nebude na zvracení. Ale bylo to dobře sestříháno a proloženo záběry, kdy se lidé ve studiu bavili mezi sebou a vyrovnávali se s tím, co viděli. A v jednom kuse docházelo k tak absurdním situacím, že se celé kino chtě nechtě smálo. A kupodivu došlo i na jednu velmi dojemnou scénu.

Myslím, že to nejhorší, co se vám v kině může stát, je to, že poznáte někoho blízkého.

3 0
možnosti

Dobrý den, film jsem neviděl a nevím, zda ho uvidím. Už upoutávky na mě působí odpudivě. Nicméně podle toho co jsem viděl, včetně pořadu na ČT 24 s hlavními představitelkami, nepochybuji, že se jedná o velmi dobrý kus filmařiny. Asi jako většině mi spadla čelist, když stačilo 10 dnů a na druhé straně bylo 2500, nevím jak je nazvat.

Přesto s vámi nesouhlasím v jedné věci. Pohled na chlapy jako celek.

Je snad vrah nebo pedofil z jiné země důkazem zkaženosti národa? Pokud na závěr přišla i žena, jsou ženy predátorky? Nevím, jaké bylo věkové rozmezí, ale znamená to, že generace narozena před rokem xy je horší než po tomto datu?

Ano, svět je někdy krutý. Ale tohle paušalizování je podle mě také nebezpečné.

Za mě - obrovský obdiv za to, že autoři dokázali otevřít takové téma. Predátoři mají být potrestáni a děti by měly být vedeny k tomu, jaká nebezpečí svět skýtá.

Ale pokud půjdu do kina, rozhodně nebudu odcházet s pocitem, stydím se, že jsem chlap. Patřím totiž k většině. A ta je stejně jako já překvapena, zhnusema a nechápe.

9 0
možnosti

Napsal jste to za mne.

Jako řidič se taky nestydím za zfetovaného blba, který jede po okresce 160 a zabije nevinnou rodinu, která ke svému neštěstí jela právě opačným směrem.

Nemám s nimi nic společného. Pinďour či řidičské oprávnění nás nestaví do jedné řady.

3 0
možnosti

Vlcaku, napsal jsi svuj nazor od plic a moc ses s tim nemazal. Muj blog na tohle tema precetlo skoro 19.000 lidi a za to jsem rad. Snad si z toho poctu precteni alespon nekdo uvedomi, jak se ti supaci - musim bejt slusnej - chovali a dal, bohuzel, chovaji. A ze mlcet k tomu neni dobrou terapii.

1 0
možnosti

D13a16v94i91d 98V70l72k

8. 3. 2020 9:31

Souhlasím Tvůj blogjsem taky četl.

0 0
možnosti

Typicky působivé. Zvláště pak ta zmínka, jak se dojemný David stydí, že je chlap. Naštěstí, dnes už to lze poměrně snadno napravit. Potom ale hrozí, že se Davidka bude zase stydět za prostitutky, zlatokopky a tak....:-)

1 1
možnosti

D38a22v61i49d 52V63l78k

8. 3. 2020 9:09

Jste ubožák,chováte se vlastně podobně.Schovaný za svoje PC tady jen urážíte lidi Havránku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik