Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

8-o A jejda. Že by tahle bublinka praskla?;-(;-)

0 0
možnosti
Foto

A kdo by měl být Davide tím dokonalým národem ? Němci se svou historiíí? Francouzi jako ještě nedávno koloniální vlemoc ? Britové totéž... USA stojící doslova na masových hrobech křivd z nichž se dnešek rodil ? Dělejme vše proto ať jsme [>-] lepší... ale to přirovnání k orgánu... sorry, hodně, hodně jsi dneska uťáp. A to mě spousta věcí taky štve.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Vracovský, mluvíte mi z duše.R^

0 0
možnosti
Foto

Kde se v Cesich bere porad to sebemrskacstvi?

0 0
možnosti
Foto

;-D Jojo, všechny bubliny ze všech bublifuků sou fuj, jen ta autorova je až super. Bodejtˇˇ by ne, když si jí sám nafukuje;-)

1 0
možnosti
Foto

Jsme prostě malý národ plný malých lidí, kde ti, co trochu vyčnívají z davu, dostanou vždy "zaslouženě" přes držku.

Zdroj: https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784872

A ten národ malých lidí, jak říkáte, už poslal spoustu peněžních příspěvků, potřebných věcí, pomáhá a ano, občas někdo remcá, to remcají všude na světě. Proč proboha pořád zevšeobecňujete?

A s tou bublinou máte pravdu. Je dobré z ní občas vystoupit, podívat se a poslechnout si, jak se žije jinde a co si ostatní myslí, i když s tím nesouhlasíte a nelíbí se vám to. Někdy mají svoje zkušenosti, někdy se třeba neumějí srovnat s realitou nebo jsou prostě sobečtí. Tak to je všude na světě. Proto jsem na to slovo čecháček tak alergická.

Mějte hezký den:-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JH

Ti "čechácči", co myslí především na sebe, na své rodiny, mi přijdou o moc přirozenější, nežlii "čecháčci" ,co se zase okázale, s velkým randálem, předvádějí - realizují svou ideovou vyspělostí - cítí se tak povznesení....:-(

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
MV

Mám to stejně a vidím, že chamrad leze všude . Jmenovat nemusím. Pěknou neděli přeju Vlčáku.

1 0
možnosti
DV

D71a96v55i29d 90V98l83k

13. 3. 2022 11:58

Tobě taky drahý kamaráde. Rád bych s Tebou zase po letech prohodil pár slov per huba. V létě si udělám čas a pokud budeš mít chvilku, dáme si někde u Prahy pár piv.

0 0
možnosti
JD

J59a83n 63D12o33u34š50e79k

13. 3. 2022 11:31

Jo to jste vy pane Vlk, já myslel že se pan Ziegler naučil relativně slušným způsobům. Velmi relativně.

Tuhle posedlost vypichování jakéhosi domnělého čecháčkovství nechápu. Podobně jednají lidé z mnoha a mnoha jiných národů.

2 0
možnosti
PH

Ten poslední odstavec mi trochu provoláním připomíná Lenina - jen chybí ta vztyčená ruka směrem k budoucnosti.

Je to sice hezky napsaný, bude se to líbit, ale pořád je to jenom takový prohlášení ve smyslu: "Tohle, co jsem napsal, je správný, jestli nesouhlasíte, jste ti špatní!"

Už i politici tu a tam začínají naznačovat, že na některé věci nemáme peníze, a doufáme, že se hosté vydají dál do Evropy. Když už tohle začne říkat politik, který ještě před třemi dny burcoval lid v solidárnost, tak je dost možné, že nám brzy zbydou jenom ty ideje - čecháček nečecháček.

3 0
možnosti
DV

D60a86v19i92d 78V16l66k

13. 3. 2022 11:33

Nevím Lenina jsem zřejmě na rozdíl od Vás nikdy nestudoval.

1 0
možnosti
  • Počet článků 602
  • Celková karma 33,07
  • Průměrná čtenost 3819x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik