MV

Je hodně osvěžující tady číst texty, na kterých byl vlastně kdysi blog založený. Příběhy! Příběhy jsou to, co tady ubývá. Díky, Vlčáku.

DV

D41a42v46i53d 56V49l71k

5. 4. 2024 17:09

Marku, byl mi jeden pán v Gruntu vynadat. Že pořád čeká na blogu ,kdy zase začnu psát příběhy a veselé historky. Řekl jsem mu ,že je píšu na FCB a on mi řekl ,že FCB nemá a že žádá abych je zase začal psát na blogu ,že pořád čeká. NO tak co mám dělat no....... začnu tady zase psát příběhy, třeba jsou tady ještě pořád lidi ,kteří se nechtějí pořád jen vztekat a hádat.

VF

Neomlouvej se za pravopis, já osobně jsem při čtení počula oného huslistu jak na vlastní uši. Ozaj bohovské !!!

DV

D43a60v78i49d 97V33l17k

6. 4. 2024 8:39

Já bych jen napsal trošku k té hádce, co je dole v diskusi, která nesouvisí s mým blogem. Vadím mi ,že lze pod blogem vypnout diskusi. Za prvé proto , že autor velmi často v textu pozuráží , kde koho a dotyční se pak nemohou bránit a pak taky proto, že blog na Idnesu není bez diskuse kompletní. Podle mne je diskuse mnohdy zajímavější než blog samotný. Za třetí mi to vadí proto, protože je to srabácké, neobhájit si své názory. Hejty a a nevhodné příspěvky může autor snadno smazat ,to není problém Průšvih pak je ,že jak autoři tak diskutujíc si vyřizují účty pod cizími blogy ,které s původním textem nemají nic společného. A jinak všichni, včetně mě, by měli trochu víc ovládat svoje ega. Včetně mě píšu záměrně ,protože se občas taky v diskusích hádám jako dement.

VF

Davide, když jsem zjistil, jak se rozjíždí diskuze pod mým příspěvkem, tak jsem požádal adminy, aby můj příspěvek smazali a s ním i celé vlákno. Jsem rád, že ke smazání už došlo.

Těším se na Tvůj další blog a přeji Ti pohodový víkend.

MM

Pohodový, vtipný, laskavý blog ze života a pod ním...to, co předvádí pan Nožička..to už není normální.

MB

Hned mi ta hudba zazněla v hlavě. Znala jsem jednoho takového houslistu, dokonce i mluvil stejně. Hned se chce člověku tančit a milovat. Tenkrát jsem byla moc mladá, skončilo to cudným tancem se stydlivým klukem, co spíš šlapal zelí. Bylo by skvělé slyšet ho znova, toho draka si umím představit

MB

Tři hodiny mi trvalo, než jsem si vzpomněla, že byl Jožo . Tedy ten muzikant, na jméno kluka, s kterým jsem jednou tančila nemám šanci si vzpomenout.

EB

viem, že šarkan je drak :-) moje slovenská kolegyně vždycky říkala o svém synkovi, že " lieta na bicykli ako šarkan" příjemný příběh na páteční odpoledne, díky, Vlku :-)

Foto

Klobásky? Já mám housle,...ehmmm, víš, jak to myslím

Foto

Davide někdo umí na housle, Ty vyprávět... ani se nedivím Vladěnce , že se nechala balit :D

DV

D42a92v94i27d 41V19l42k

5. 4. 2024 17:05

Ty jsi mě odhalil, já to samozřejmě vždycky všechno s holkama ukecal :-D

MB

Vím, že se tohle nehodí k blogu, ale rozhodně se to hodí k diskuzi.

Jan Werich: Jestliže se člověk hádá s blbcem víc jak půl minuty, hádají se už dva blbci.

JV

To máte pravdu. Člověk ale občas neodolá nechat ty nehorázné lži jako poslední sdělení ve vlákně.