ST

Ten blog nebyl špatný ale některé pasáže jsou hrůza. Třeba: Spíše se domnívám, vzhledem k vyvěšování ukrajinských vlajek a vojenské pomoci ukrajinské vládě, že to byla jakási přehnaná politická aktivita mající demonstrovat západním donátorům a vládcům postoj servilního vazala. Kdy už se tady lidi zbaví těch hrozných komplexů méněcennosti. To všechny ukrajinské vlajky vyvěšovala vláda nebo to někomu nařídila? To si fakt máme myslet? No a když jsem se v poslední větě dočetl že vláda dělá jen gesta, nedodržuje ústavu, demokratické principy a svobodu slova, tak nad tím už jen můžu mávnout rukou. By mě zajímalo při pohledu na politickou mapu naší země, jaké kabrňáky by si tam autor rád dosadil.

PP

Asi souhlas, vážnější výhrady bych proti textu neměl, jen snad opatrněji s používáním výrazu exodus. Ten teprve nastane až Ukrajina i přes obdivuhodný a heroický odpor proti ruským bestiím prohraje válku. A ona ji prohraje protože pomoc západu je aktuálně liknavá, zdlouhavá až žádná.

  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik