Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ST

Ten blog nebyl špatný ale některé pasáže jsou hrůza. Třeba: Spíše se domnívám, vzhledem k vyvěšování ukrajinských vlajek a vojenské pomoci ukrajinské vládě, že to byla jakási přehnaná politická aktivita mající demonstrovat západním donátorům a vládcům postoj servilního vazala. Kdy už se tady lidi zbaví těch hrozných komplexů méněcennosti. To všechny ukrajinské vlajky vyvěšovala vláda nebo to někomu nařídila? To si fakt máme myslet? No a když jsem se v poslední větě dočetl že vláda dělá jen gesta, nedodržuje ústavu, demokratické principy a svobodu slova, tak nad tím už jen můžu mávnout rukou. By mě zajímalo při pohledu na politickou mapu naší země, jaké kabrňáky by si tam autor rád dosadil.

1 0
možnosti
PP

Asi souhlas, vážnější výhrady bych proti textu neměl, jen snad opatrněji s používáním výrazu exodus. Ten teprve nastane až Ukrajina i přes obdivuhodný a heroický odpor proti ruským bestiím prohraje válku. A ona ji prohraje protože pomoc západu je aktuálně liknavá, zdlouhavá až žádná.

0 1
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 912x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik