Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Podracký,

dík za vaši snahu o vědecký rozbor vývoje společnosti, která z důvodu chaosu ztrácí základní konzervativní hodnoty, což samozřejmě vede k nepochopení reality.

0 0
možnosti
MK

Je mi vás líto, že žijete v chaosu. Ale mluvte jen za sebe. My ostatní jsme na tom o dost lépe.

2 0
možnosti
JZ

Ruská komunistická strana požádala o vyšetřování smrti diktátora Josifa Stalina. O požadavku na ruskou tajnou policii FSB informuje ruská agentura RIA Novosti. Podle komunistů existuje možnost, že za úmrtím stály západní tajné služby.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/stalin-rusko-komuniste.A240305_100158_zahranicni_mul

Obávám se, že autor trpí podobnými myšlenkovými pochody.

5 0
možnosti
Foto

Ano, chaos to je. Zejména v něčí hlavě.

6 0
možnosti
Foto

Dnes jsme pod vlivem zahraničních korporací a jejich zájmů, EU a USA. Jejich vlivy jsou silnější než domácích subjektů. Ani čeští podnikatelé, ani dělnické organizace nemají rozhodující vliv.

Zdroj: https://vlastimilpodracky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=813996

A dál jsem to už nečetl. Oni už fakt nejsou 70. léta 20. století. Tenkrát by jste se možná v denním tisku uplatnil jako úvodník.

10 0
možnosti
Foto

Chcete být statečným ideálem, který položí třeba i život za své přesvědčení jako Martin Luther? Tak jim buďte. Nic vám nebrání.

5 0
možnosti
PB

Panebože, takhle to vypadá, když se proletář cítí být filozofem.

9 0
možnosti
JZ

V Rusku se dokonce už bojí i mrtvoly. Policejní manévry při pohřbu Navalného byly úděsné. Ruský režim je daleko horší než excesy v západní Evropě.

7 0
možnosti
JB

J10i93r40i 40B70o15r

5. 3. 2024 10:05

Žijete v blbém světě. Pusťte si nějaký film třeba 5o let starý, řešily se podobné problémy. A za ČSSR a socialismu by jste bojovat šel? Tenkrát se ovšem bránil mír a výdobytky.

6 0
možnosti
JZ

Už třetí odstavec je hloupost, žádná vláda nemůže být nezávislá na penězích.

4 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 23,98
  • Průměrná čtenost 933x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik