Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Souhlas. Také mám trochu obavy, že na poslední chvíli vypustí Babišův tým pomluvu, kterou z časových důvodů nebude možné vyvrátit. Je zde dost nerozhodnutých voličů, které to může ovlivnit.

6 1
možnosti
Foto

No jo, co s tím? Zareagovat na to dřív, než to napíšou, tak nějak obecně?

Něco ve smyslu, „Skandální odhalení: Po tomhle nemůžete volit Pavla!” A nakonec zmínit, že je to celé blud, ale něco podobné je asi čeká zítra.

Na některé nerozhodnuté by to mohlo mít efekt. Na rozhodnuté voliče Babiše nezapůsobím, ti s klapkami na očích vidí až moc „jasně”.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
JG

Lidi, kteří žijí své naplněné vlastní životy (a nekecají o tom jak budou emigrovat, když Babiš) nemají potřebu řešit, jak přežijí jakoukoli tiskovku či , co jim ten který kandidát připraví po zbytek kampaně a jsou připraveni přijmout i takového prezidenta, který nebyl tou jejich volbou. Ti ostatní holt kritizují, plivají a určují ostatním, co je správné:-/

3 6
možnosti

Vy jste zřejmě byla srozuměna ze skutečností, že na Hradě sedí alkoholik, který působí proti zájmu státu, zesměšňuje naše bezpečnostní služby a svými výroky nahrává putinovskému Rusku. Jeho prozření po napadení Ukrajiny Ruskem na tom zhola nic nemění.:-/

6 2
možnosti
Foto

Střelen už je. To tak, aby byl ještě zastřelen. A oplakáván co oběť spiknutí řízeného z Bruselu a uniknout tak z toho průvanu:-)

1 0
možnosti
Foto

No jo, to jsou vtipné výrazy :-) Vzpomněl jsem si na jeden výborný vtip.

Chlapeček pláče a vypadá jako uzlíček neštěstí. Jeho babička se ho zeptá, „Proč pláčeš?” Hošík si utře slzu, a řekne – „Babi, mám o tebe hrozný strach. Tatínek říkal, že bys nám mohla být ukradená.”

Každopádně, zastřelení bych Babišovi nepřál. Aureolu mučedníka si snad nezaslouží. Podle mě patří na hrad – ale na Mírov. Nicméně, naše justice nemele o moc rychleji, než Boží mlýny. Pořád ale zůstává jiné východisko. Když ho slyším řečnit, tak čekám, kdy se otevřou dveře studia a přijdou si pro něj zřízenci docenta Chocholouška. Zatím čekám marně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1539x
Profesí jsem programátor. Občas píšu o věcech blízkých mému oboru, protože mě nejen živí, ale i baví.

Píšu i o tématech, ve kterých postrádám formální vzdělání, ale dění ve společnosti mě nutí udělat si na ně názor.

Závěrem, mého tátu asi znáte lépe, než mně.