Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RN

rene1879

8. 5. 2010 23:24
Jaký to má smysl

Sám nevěříš těm nesmyslům co píšeš. Proč to děláš? 

 Ale jestli je to nějaká sranda, mám několik námětů:

1.ČSSD připravuje po volbách kastrace nepohodlných novinářů. Těm váhajícím bude zatím pro výstrahu uříznuto jedno varle. Všichni kastráti pak budou z redakcí odvedeni do pracovních táborů, kde budou 12 hodin denně tisknou propagační materiály pro ČSSD 2.všechny články do novin bude psát Paroubek 3.bude zavedena zvláštní 10%ní daň ze mzdy, která bude odvedena do pokladny ČSSD 4.ihned po volbách k nám vtrhne ruská armáda a kozáci zmásilní všechny redaktorky nepřátelsky píšící o ČSSD ;-D

0 0
možnosti
AN

kulinek

9. 5. 2010 1:31
Re: Jaký to má smysl

;-D;-D;-D to nemá chybuR^

0 0
možnosti
VF

vlasec

9. 5. 2010 3:00
Re: Jaký to má smysl

Za nesmysly to nepovažuju. Zneužití moci je poměrně běžný jev. Nakolik moc budou moci politici zasahovat do fungování českého internetu bez vyvolání masové vlny odporu je věc druhá.

Politickou objednávkou jde ovlivnit vyšetřování a soud. Ostatně Pecina chtěl udělat "rychlý proces" s útočníkem na Sobotku. A netvrdím, že jen ČSSD toho zneužívala.

Pokud chcete tvrdit, že tady máme téměř ideální demokracii a právní stát, je to vaše právo. Pokud mě chcete zesměšnit, do toho.

0 0
možnosti
T

Tondach

9. 5. 2010 6:57
Re: Jaký to má smysl

Ostatně ne Pecina, ale státní zástupce a ten rychlý proces se dělá jen v případě  lehčích provinění ! Vidíte, jaký jste blbec a ještě se s tím chlubíte !

0 0
možnosti
VF

vlasec

9. 5. 2010 11:06
Myslím ty Pecinovy výroky

"Ve zkráceném řízení" a "exemplární potrestání", pokud si je dobře pamatuju.

"Rychlý proces" je moje interpretace a pokus o vtip, který zůstal vámi nepochopen.

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

9. 5. 2010 10:44
Re: Jaký to má smysl

Varujete před zneužíváním moci Paroubkem a ČSSD ale to, že 20 let zneužívá moc tzv "pravice" Havel, Schwarzenberg, Vondra, Kalousek,Parkanová, Langer, Julínek,Macek,Salzmann,Dyba,Kočárník, Čermák a spol, tedy ODS a její satelity, to vám vůbec nevadí. Z toho vyplývá, že buď jste spadl odněkud z měsíce, nebo to tady vypisujete záměrně a úmyslně. Kupkovo internetové komando?

0 0
možnosti
VF

vlasec

9. 5. 2010 11:04
Re: Jaký to má smysl

Aha, všechno "napravo" od ČSSD je "pravice". Díky za poučení.

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

9. 5. 2010 12:09
Re: Jaký to má smysl

NE to co jsem vyjmenoval je falešná neokomunistická pravice, která nemá se standartní evropskou pravicí nic společného, jsou to účelová sdružení postbolševických zločinnců společně se zednářskými vlastizrádci jako je Havel nebo Schwarzenberg. Já osobně považuji za pravici,( mimochodem absolutně ignorovanou rádobyporavicovými bolševickými žumpami vedenými bolševiky a STBáky jako je Komárek nebo Steigerwald- iDnes a MF-Dnes) například SUVERENITU nebo SVOBODNÉ.    Jenže tato skutečná pravice je pro ně nepohodlná, oni budou voličům donekonečna cpát zrůdy jako je Schwarzenberg, Nečas,Vondra, Radek Kohn nebo Václav Havel!

0 0
možnosti
T

Tondach

9. 5. 2010 6:53
Re: Jaký to má smysl

Proč to dělá ? Protože je blbej !

0 0
možnosti