Diskuse

Koho (ne)volit?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

želám šťastnú ruku pri voľbáchR^

1 0
možnosti
JK

To je velmi neobjektivní článek! Lidé si stejně budou volit podle sebe. nepotřebují, aby jim do toho ostatní kecali. Není nad vlastní názor.

0 0
možnosti
DR
MR

Dost se divím, proč v letech 2022, potřebujeme v parlamentní demokracii roli prezidenta, a to ještě v situaci kdy společnost prochází tvrdými zkouškami, a prezident by měl pořádně makat, a to v situaci kdy vše už ovládají jen bulvární media, a tedy je potřeba pracovat s jednoduchou částí společnosti.

Ostatně to ukázal i cirkus kolem zvolení prezidenta, kdy kandidáti jsou v ringu a grilování a následně pak ohodnoceny, odborníky na každý prd.

Je to až za hranou toho, co má být úřad prezidenta.

Roli prezidenta nahrazuje zde vlastně už senát, jako pojistka. Jinak je potřeba osobnosti, jež nepůjdou na ruku jednoduché části populace a bulváru a novinářům. Společnost nemá firemní, duševní, duchovní elitu, tak není kde brát a vlastně ani už kultivované demokratické občanské prostředí.

0 0
možnosti
Foto

Pokud je naše země tak osobnostně a charakterně vyprázdněná, tak problém najít vhodnou hlavu státu je to nejmenší. Přežití národa jako takového je pak celkem velký otazník.

Ale je to poměrně častý jev, že hrdinové se nejvíc projevují v těžkých obdobích, a možná to souvisí s tím, že v takové době si jich lidé asi více váží, zatímco v relativním blahobytu jen hledají více požitků.

0 0
možnosti
MB

Jakkoliv člověk prezidenta pro svůj běžný život nepotřebuje- Přesto je považuji za velmi významné. Jsem názoru, každý má jít volit. Důvod je jednoduchý - Pokud člověk svého práva nevyužije? Pak se deklasuje na plkala u pivní pěny. Navíc jsem přesvědčen, portfolio kandidátů dává možnost výběru komukoliv.

Ani tak nejde o ovlivnění z plakátu, včetně besed. Jde o dojem, který uchazeč vyprodukoval. Za celý svůj život. Ten následně prokazuje - Krystalicky čistý a bezchybný člověk prostě neexistuje. Poznání neberu katastroficky. Naopak, důkaz života samého. Pořád se dá vybírat. Píši si s kolegou. On nechápe, proč by v čele státu měl stát agent Stb Bureš, souhlasím. Jeho syn jako mladší, jej zase nazývá "Makak". Údajně všude šmátrá do cizích kapes. Všichni jsme ocenili kandidáta SPD. Navazuje na kdysi mistra skečů humoristu- "Smutného muže".

Vidím symbol- Prezidentskou standardu. Miloš si ji nechal ukrást. Klasika poměrů šlendriánu Hradu. Náhradové vlající trenky? - Lépe symbolizovaly výkon pontifikátu. Nechápu proč je spálil? Pořád reálnou důstojnost symbolizovaly. Nyní je tedy šance. Vztyčit tu původní. Svým hlasem, se k tomu budu u urny snažit přispět ... :-)

0 0
možnosti
LH

Takže rozvědčík ;-Dgratuluji

1 0
možnosti
Foto

Moc koukáte na televizi - díky "průzkumům" a tomu "správnému" nezmanipuklovanému pohledu na věc tu máme dva hrdiny proti jednomu padouchovi a tak budu muset dát za pravdu exprezidentovi Kalusovi - tyto volby pro mě nic neřeší. Pokud by jste vycucali programy těch tří a daly je k posouzení voličům, ti by jen těžko uhádli, který patří jejich milované/mu.

2 2
možnosti
Foto

Možná Vám uniká, že volit milovaného člověka netřeba. A programy, že nemusí se nutně příliš lišit. Však lišit mohou se lidé, a to natolik, že zatímco jeden opakovaně propadá z chování, druhý přinejmenším svou slušností může být nadějí.

3 0
možnosti
Foto

R^ Váš text je dnes už v pořadí druhý od mladého člověka, který jsem si rád přečetl.

7 1
možnosti

R^

Tak to si budeme rozumět! Také budeme volit Petra Pavla!

:-)

3 3
možnosti
JK

Bolševika Pavla? Co raději antibolševika Jaroslava Baštu?

0 2
možnosti
Foto

J32o23s80e84f 60B77á32r28t59a

11. 1. 2023 20:58

Teď jsem vypnul debatu na Primě, to není debata, to je americký sitkom a navíc režírovaný;-(

7 4
možnosti
Foto

Budete nám hlásit, na co se díváte, nebo i něco k tématu?

2 0
možnosti
PN

P37e83t78r 35N48e60d40v61ě17d

11. 1. 2023 20:39

Čím byla ohrožena demokracie za jeho vlády? Můžete to trochu rozvést? Prosím.

Jaké napáchal škody? Šlo by to trochu konkrétněji?

Samozřejmě se ptám na Babiše. ..

4 12
možnosti

Z hlediska evropského práva a morálky dotační podvod je prý podle českých zákonů nepotrestatelný.

Zrušení superhrubé mzdy a rozhazování peněz v době kovidové bylo základem inflační spirály!

Snaha o podřízenost Rusku v plynu a atomu by mohla být považována za velezradu.

Nevznesení kompetenční žaloby na Zemana poškodilo náš parlamentní systém.

Kamarádství s Orbánem narušujícím demokratické principy v Maďarsku bylo pro mne pochybením.

Česko považoval za svoji firmu a tak ji mohl i tunelovat, že?

Stačí?

:-)

7 2
možnosti
AM

Proč tolik keců okolo. No volba převlékače hovoří za všeRv

8 7
možnosti
Foto

Keců? Proč tak řepácky. Asi jste se chtěl zeptat, proč tolik slov. Třeba proto, že to nepsal jen pro Vás.

3 2
možnosti