Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

ladhela

10. 4. 2010 23:12
internet je mozek lidstva

!

0 0
možnosti
HM

ladhela

10. 4. 2010 23:11
máš po svobodě

nejsem proti pirátské straně,ale jestli se hned nerozlezete do pravicových stran ,tak po volbách bude sestavovat vládu Paroubek ,tak máte po internetových žížalkách ,nastolí takovou diktaturu a cenzuru to budete koukat .co budeš dělat? Piráte?

0 0
možnosti
ZJ

zmodralý Jojo

11. 4. 2010 0:28
Re: máš po svobodě

mak je mak, že áno ...                                                         ....;-D

0 0
možnosti
JB

Augustus Asper

10. 4. 2010 21:28
Není svoboda jako svoboda

Svoboda jednoho člověka končí tam, kde začíná svoboda druhého. Svoboda tedy není "Dělej si, co chceš." a má své hranice. To si mnozí neuvědomují a pletou si ji tak s anarchií. Takže existuje svoboda šíření informací, nikoli však lží, pomluv či dětského porna. Existuje svoboda vlastnictví (včetně duševního), nikoli však svoboda krást. etc. etc. Zaklínat se svobodou lze jen v případě, že respektujeme její principy a nikoli vybírání si pouze toho, co se nám právě hodí. V praxi to třeba znamená, že existuje svoboda žít a vyznávat svou víru, která se však nevztahuje na případy, kdy daný jedinec věří, že svého "práva na životní prostor" dosáhne tak, že zplynuje židy, černochy, homosexuály, intelektuály a vůbec všechny, kdo se mu nelíbí. Tohle totiž již není svoboda, ale aktivní omezování či rovnou popírání svobod jiných.

Nejsem nepřítelem softwarových pirátů. Kdyby mnohé firmy nechtěly za své produkty takové nehorázné ceny, nemuseli by se piráti k tak radikálním krokům uchylovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Profesí jsem programátor. Občas píšu o věcech blízkých mému oboru, protože mě nejen živí, ale i baví.

Píšu i o tématech, ve kterých postrádám formální vzdělání, ale dění ve společnosti mě nutí udělat si na ně názor.

Závěrem, mého tátu asi znáte lépe, než mně.