Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nero

27. 3. 2010 8:03
Dobře,Topolánek odstřelen ,ale....

Nelíbí se mi jiná věc.Tvrdil,že nezvedne ruku pro adopce jejich párů.A šel.

Jakou moc mají vlastně už dnes homosexuálové? Jeden pomáhá dosadit do funkce jiného homo..Myslím,že by mám měli vládnout ti nejschopnější.A on má zatím pravdu hloupý Dušek.Kulturní scéna,mediální scéna,politické špičky,vedení státníh podniků,nižší ůřady.!!!!tam všude si homosexuálové drží navzájem místa a pomáhají dosadit své homokamarády.

Křičím:Dost,jsou jich čtyřiprocenta a jsou dosazováni všude a ne podle kvality ale podlesexorientace!!!!!

0 0
možnosti
K

KJV

27. 3. 2010 7:51
Více objektivity a soudnosti by Vám prospělo

Mladý muži, Vy si neuvědomujete k čemu před volbami v r. 2006 došlo. ODS zneužila ke svému prospěchu složku bezpečnosti, zrovna tak, jako komunisti v r. 1948. S tím spolupracovali pravicoví politici jako Vidím, Severa a další. Paroubek na to reagoval ještě velmi umírněně, zejména když si vzpomeneme, že byl v Kubiceho zprávě označen jako pedofil. Tato událost je jedna s klíčových, kdy naše politická kultura dostala velmi těžkou ránu a morální prostředí naší společnosti pokleslo hned o několik schodů do suterénu. Zvláště pak, když naše sdělovací prostředky tento podraz a tyto metody naprosto přešly. Později následovalo zneužití justice (Vesecká-Čunek) a morální marasmus se trvale prohlubuje. Jistě nejen tím, ale taková selhání pilířů společnosti mají silně devastující účinek na společnost.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

27. 3. 2010 12:02
Re: Více objektivity a soudnosti by Vám prospělo

Máte na mysli Kubiceho ?   Zvláštní.  Ministr ČSSD si nechal vypracovat  zprávu, aby ji ODS zneužila ?  ;-D

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

26. 3. 2010 23:21
Asi

by se zde dýchalo lépe, kdyby při svém smyku a pádu vzal Topolánek sebou svůj oranžový protipól Paroubka. Potřebujeme klidné, inteligentní, pravdomluvné ekonomy a ne levné a obtloustlé vyvolávače z Lunaparku.

0 0
možnosti
VF

vlasec

27. 3. 2010 14:04
Re: Asi

To žel nehrozí. Paroubek je pevné v kramflekách a údajně je v rámci strany docela autoritativní, takový malý diktátor. Nemyslím si, že někdy brzo půjde od válu ...

Tak snad jen doufám, že se dostatečně část voličů ČSSD přesune k SPOZ a také, že SPOZ nebude chtít spolupracovat s komunisty.

0 0
možnosti
MC

sualk

26. 3. 2010 21:44
Bohužel přepřahání ODS pouze ublíží.

Při vší úctě k p.Nečasovi musím konstatovat, že ODS udělala touto změnou jednu z největších chyb. Pan Nečas nikdy nesplní očekávání velkého lídra. Bohužel ještě nikdo nedorostl kvalit Mirka Topolánka. ODS si to uvědomuje, přesto v ODS vyhrál Paroubek. To bude osudovou chybou ODS. Díky ODS pochopil jsem ne!!

0 0
možnosti
MK

sarumánek

26. 3. 2010 21:43
ano i ne

Že je v politice spousta mnohem bezcharakternějších lidí, o tom žádná pochybnost. Že by předseda konzervativní, pravicové strany neměl veřejně (obzvláště když vidí, že ho natáčí kamera) mluvit o církvi jako o mocichtivé organizaci, která vymývá svým ovečkám mozek, o tom taky žádná pochybnost. Tím mu neberu právo na svobodný názor, jen mluvím o krajní nevhodnosti takových veřejných vyjádření od vrcholného politického představitele. To už není mediální humbuk či umělá bublina, to je politický ortel smrti. A je jedno jestli se to týká církve, černochů, Židů, gayů, socialistů... - říká se tomu intolerance (nesnášenlivost) vůči národnostem, rasám či ideovému přesvědčení. Tečka.

0 0
možnosti
VF

vlasec

26. 3. 2010 23:39
Re: ano i ne

Na to mám snad jen odpověď: Viděl jste kompletní verzi (21 minut) nebo tříminutový účelový sestřih? V celku to nevyzní až tak útočně a nesnášenlivě, ale spíše jako by to myslel ironicky.

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 3. 2010 21:27
Pan paroubek

nepřirovnal výsledek parlamentních voleb v roce 2006 k Vítěznému únoru, ale způsob, jakým byl tento výsledek dosažen. Socdem stálá tváří tvář palbě všech médií, kořeněnou ale úplně vylhanou Kubiceho zprávou, která policejní drby nahradila důkazy a ten útvar šel tak daleko, že dokonce zlikvidoval několik jednotlivců, např. Jourovou.

Šlo o zneužití policejní moci ve volebním boji. A námisto aby se media spustila pokřik, že to takto nejde, tak ještě k tomuto zneužití napomahala.

0 0
možnosti
MK

sarumánek

26. 3. 2010 21:45
Re: Pan paroubek

Vítězný únor opravdu, ale opravdu nebyl o pouhé mediální manipulaci voliči. :-)

0 0
možnosti

Dispute

26. 3. 2010 21:26
Kdo není věrný své rodině je nedůvěryhodný politik :-(

Tedy alespoň pro mne. Když se premiér zhlédne v mladé kolegyni ze stejné strany ("blogerce idnes"), mu nemohu věřit, že bude věrný svým voličům a ideím své strany. Totéž platí pro "blogera idnes" aspiranta na premiéra z ČSSD. Když si vzpomenu na pána Hradčan, který obdivoval letušky více než manželku Livii, tak pro mne není důvěryhodný, protože opustil stranu, kterou zakládal a byl čestným předsedou. Dostal však " milost " a jeho činy jsou promlčeny stejně u Clintona.8-oRv

0 0
možnosti
K

Kozlík_

26. 3. 2010 21:17
Dovolím se nesouhlasit

Toto nebyl Topolánkův první úlet. On se chová takto stále, navzdory občasné omluvě, chybějící jakákoli změna v chování prokazuje, že to jsou omluvy ne vážně míněné, jen pro laciné uchlácholení. V problematickém hovoru nešlo jen o nevhodnou mluvu (hospodsky spíš mluvil Dušek, na něj se všichni sesypali), ale šlo o hrubé urážení pramenící s Topolánkovy arogance. Opět jsem si tam všiml jeho samozřejmého tykání ostatním, což k této aroganci patří (nemluvím o vzájemně dohodnutém tykání). Podobně jako když dal ránu pěstí otravnému novináři, tak to je prostě jeho styl.

Tento styl mi nesedí, je to styl Mečiara (taky každému tykal a k ráně neměl daleko či k výrokům o nakopání do ... ty sviňár jeden či jak to říkal). Podobným typem je i Slota (neměl sice nudistické vystoupení, ale zas šel močit z terasy a netrápil se s tím, že to může lidem vadit). V Rusku je zas Žirinovskij, bývalý lampasák, který se umí poprat i v parlamentu. Ne, toto vážně nechci. Hulvátství, křupanství a mravy jako na východ

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 27,58
  • Průměrná čtenost 1520x
Profesí jsem programátor. Občas píšu o věcech blízkých mému oboru, protože mě nejen živí, ale i baví.

Píšu i o tématech, ve kterých postrádám formální vzdělání, ale dění ve společnosti mě nutí udělat si na ně názor.

Závěrem, mého tátu asi znáte lépe, než mně.