Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Polický, když už obviňuješ pana pastora, že lže , co se týče doby azylového řízení, tak si něco nejdříve zjisti

Vedle délky azylového řízení, které se i přes nedávné úsilí Ministerstva vnitra protahuje i na několik let, jeomezená možnost pracovat jedním z největších problémů žadatelů o azyl v České republice 

 - a to je prosím ze stránek organizací, kteří se na imigrantech živí

http://migraceonline.cz/cz/e-knihovna/k-problematice-pristupu-zadatelu-o-azyl-na-trh-prace-v-ceske-republice

1 1
možnosti
Foto

Kavko takže o těch 2 letech zase nic.

O tom, že by se mělo žadatelům o azyl umožnit pracovat dříve-nejlépe ihned po ukončení karantény (pokud dá souhlas cizinecká policie  těm co mají volný pohyb-to je drtivá většina) jsem psal. Psal jsem i o tom, že bych podmínil kladné vyřízení azylu ochotou pracovat (pokud si nenajdou práci sami tak např. úklid prostranství).

Opět řešíte něco jiného než o čem byl spor-délka řízení.

A o tom autor lže-data si vycucal z prstuRv

1 3
možnosti
JF

Klobouk dolů pan Vlastik Furst! Vy by jsi mel napsat o nas vozickarich! Jak nas drti ceska legislativa (vyzva na grant 6dni z toho 2dni víkend a 2dni odstavka servru uradu!! pricemz potvrzeni z nich dolujeme od unora!! a zadna sankce na urad neexistuje ani po roce zdrzeni a na nas okamzite po sekunde zdrzeni) a jak nas (sdruzeni 40ti zdravotne postizenych) snemovna podojila o pul milionu! (diky novemu obcanskemu zakoniku a nucene transformaci sdruzeni na ustav a spoustu dalsiho www_zbb.cz)

2 0
možnosti
VF

Pokud mi poskytnete podklady, rád pomůžu. Napište mi na mail: vlfurst@volny.cz .

0 0
možnosti
BM

Ač pana prezidenta Zemana nemám rád, tak s jeho výrokem o vybírání PET víček pro naše děti, a dávkám pro imigranty naprosto souhlasím... Ve Vašem blogu píšete o vděku za poskytnutou pomoc, a nyní jsem četl o protestech uprchlíků v Bělé pod Bezdězem - mají střechu nad hlavou, mají co jíst, a ještě jim to není recht!!!

2 1
možnosti
VM

Já bych byl pro dělat to obráceně. O své lidi se postarat a na imigranty udělat veřejné konto a vybírat víčka. No a kolik se vybere, tolik jich ubytujeme a budeme rozhodovat, zda je přijmeme. To by bylo vůči majoritě fér, ne?

3 0
možnosti

Imigranti toho spotřebují hodně, ale problém je v evropanech a i v českých občanech. Neziskovky a různé zájmové skupiny, které na imigraci vydělávají, toho totiž spotřebují daleko více. 

Je to stejně výnosné jako integrace romů, nebo odstraňování vyloučených lokalit. Čím více je takovýchto organizací, tím více je vyloučených lokalit. Až se zdá, že by eliminací takovýchto neziskovek bylo možno eliminovat i vyloučené lokality. 

Dokud lidé budou volit, to, co je v současné době u moci, tak se to nikdy nezlepší.

10 1
možnosti
VM

Souhlasím s Vámi. Současná společnost není schopná se o postižené a seniory postarat ani tak, jako to bylo za komunistů. Naši političtí přisluhovači se starají kromě vlastních kont hlavně o druhé, na vlastní kašlou. Pamatujte si to u příštích voleb.

3 2
možnosti
MK

V jedné věci bych nesouhlasil. Péče o postižené je dnes mnohem lepší než za komunistů, ale pořád máme co dohánět oproti zemím jako je například Kanada, kde postižení jsou součástí společnosti a společnost je bere jako sobě rovné. Nicméně máte pravdu, že naši politici jsou aktivní pouze pusou

5 1
možnosti
PK

P77e76t71r 60K47ř18í74ž

5. 8. 2015 22:04

Jako člen hnutí "Trollického nekrmit!" apeluji: Trollického nekrmit!

Děkuji.

5 0
možnosti
Foto

Autore-vrácení netrvá 2 roky, kde na ty nesmysly chodíte.8-o

K těm důchodcům (a silně pochybuji, že se to stalo-spíš je to váš výmysl).

Ti lidé mají invalidní důchod podle toho jak pracovali, od státu nepochybně dostávajípříspěvky na péči. Možná si nemohou bůhvíjak vyskakovat, ale zcela jist netrpí nějak zvláš´t nouzí. Navíc nic jim nebránilo uzavřít pojistku .

Je čirou demagogií dávat do souvislosti uprchlíky a seniory Rv

Stejně tak můžete říci, že když omezíme dotace na cyklostezky, dotacce do biopaliv....., výdaje na policii a armádu, peníze na kulturu, na platy státních zsaměstnanců, na platy pastorů.....bude dost peněz pro seniory.

7 17
možnosti
VF

Jedno lidové přísloví říká: Podle sebe soudím tebe!

9 2
možnosti
JS

Nevím proč ze všeho se tady viní EU. To si opravdu myslíte, že naši politici jsou lepší? A nejen politici ale i my. Kdybychom všichni platili poctivě daně tak by taky pro ty vozičkáře zbylo. Ale český člověk vždy vidí chybu i jiných a ne u sebe. Zamyslel jste se někdy nad tím proč my tady pracovití češi se zlatýma ručičkama nemůžeme ekonomicky dohnát západ který živí tolik milionů podlé nás nemakačenků, čmoudů, přivandrovalců atd?

3 0
možnosti
PK

P27e41t75r 92K98ř72í73ž

5. 8. 2015 22:25

Obávám se, že důvody jsou širší. Např. fakt, že vlastníci mnohých firem (včetně bank) jsou z jiných zemí. A do nich se také od nás převádějí zisky. Český zaměstnanec pracuje, některé české pobočky jsou třeba nejvýdělečnější částí celé sítě, ale co naplat - zisky jdou do ciziny. Pak u nich tyto peníze manažeři utrácejí a zvyšují jejich životní úroveň, zatímco my jsme jen chudáci. Např. já: pustím vodu - vydělávají Francouzi, rozsvítím světlo - vydělávají Němci, zavolám mobilem - vydělávají Němci, jdu do banky - vydělávají Rakušáci, jdu na nákup - vydělávají Holanďani. Můj zaměstnavatel - Němci. Následkem přehnaných privatizací živíme kdekoho. Jsme pro ně jen dojné krávy.

3 0
možnosti
ZK

Variace na víčka. No alespoň bez hysterie.

3 1
možnosti
Foto

Ano variace, ale rovněž s hysterií a se lhaním:-/

0 5
možnosti
LK

L34e14o54š 91K26a10ň66a

5. 8. 2015 20:53

Jste dobrý člověk. Otázka by mohla znít jakkoli. Třeba, předražené zakázky, nebo vozíčkář? Vymyslet si můžete co chcete. Plýtvání penězi je v Česku veliké. Tohle mi zní jako zavádějící. Možná máte imigranty za zločince. Já třeba vůbec nevím, kdo z nich je špatný a kdo třeba potřebuje také pomoc.

5 0
možnosti