Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Vlastík je Vlastík.

0 0
možnosti
VF

A Lubomír Bojko je Lubomír Bojko

0 0
možnosti
DS

Článek moc hezký a pro Vás určitě pravdivý... Akorád ti vaši voliči které nechápete možná tedy určitě nesnášíte budou jako já -podvedení. Tedy volili ODS dvacet let a pak po předvolebních slibech (Tlustý jestli to jméno Vám ještě něco řiká - rovná daň) místo toho Kalousek škrty a zvýšení DPH. Princip ODS byl a určitě i nyní je, sebrat všem "drobné" tím zaškrtit v podstatě zastavit ekonomiku firem, a vytvořit velké zakázky které se rozdají kamarádům. Takže já budu volit dvacet let proti ODS abych své dřívější hříchy odčinil, tedy znegoval. Teď jsem tedy v půlce. Vás teprve toto zklamání čeká, uvidíme koho v budoucnosti budete volit vy. Situace se jen opakuje. A je zajímavé, že když je krize vždy je u moci ODS, nevěřím v prozíravost voličů.

1 2
možnosti
MZ

Ano, jsem ráda že si více lidí všímá, že za vlád ODS tady máme vždy krize, když potom jiná vláda zemi z krize vyškrábe, voliči ODS začnou řvát že je to zásluha předchozí vlády, protože vše má v ekonomice skluz. Když ovšem přijdou potíže za jiné vlády, ti samí lidé řvou že za to všechno může vláda současná. V tom případě jejich mantra že vše má skluz a za vše může vláda předešlá neplatí.

0 0
možnosti
JV

Autor v reakci píše o strachu z očipovaní. Účelově se nezmiňuje o těch, kteří na očkování doplatili a o náhradu, zatím marně, se soudí. Ano, správně, co se nehodí, to zameteme pod koberec. Historie nás učí, že mocní mohli vládnout vždy s podporou jednoduchých lidí, kteří schvalovali vraždu mistra Jana Husa nebo Giordana Bruna. Podporovali bezmezně většinový odborný názor, který zabíjel pomocí horečky omladnic nebo dlouhých rukávů covidových skafandrů.

2 4
možnosti
VF

A Vás někdo nutil se očkovat?

Znám spoustu lidí, kteří se očkovat nenechali.

2 0
možnosti
PK

mě mrzí, že tam podsouváte čtenářům, že "voliči ANO a SPD mají jasno". Taky volí třeba z z toho důvodu, že to menší ylo vidí jinde než Vy, nikoliv z důvodu, že je to ta "pravá a skvělá volba". Podobné zkratkovité uvažování, jakkého se dopouštíte, je však dnešní normou....

11 3
možnosti
MM

vy nevite koho volit? ale ANO, vite....

1 0
možnosti
JV

Apologet vládnoucí pětikolky nevidí pokles životní úrovně a blábolí něco o letech hojnosti. Pokud by vlády s Babišovou účastí nepustily chlup, tak by prosperita nebyla. Tupými škrty se lze proškrtat jako vždy pouze k recesi. Bohatí bohatnou, chudí chudnou a to autor schvaluje. Takže jeho volba čouhá z článku jako sláma z bot.

9 7
možnosti
FS

Ano, pane Volný, bohatí bohatnou a chudí chudnou. Podle agentury Forbes byl v r. 2023 majetek pana Andreje Babiše odhadnut na cca 170 miliard Kč a na tuto úroveň poskočil ze 30 miliard před 12 roky. Ale kladu si hodně otázek, když sleduji v debatách tisíce lží těch dvou "zlých" (Havlíček a Schilerová) i toho pana "hodného" (A. Babiš) - tak si to před volbami rozdělili. Např.: Je pokles životní úrovně je skutečně způsoben jen a jen vládou této nesourodé pětikoalice? Skutečně by to případná vláda A. Babiše zařídila tak, aby u nás (v otevřené ekonomice svázané s Evropou) závladla prosperita díky geniálnímu kaučování A. B. a to bez vyžírání rozpočtu dnes a v budoucnosti? Skutečně bychom se přiblížili té "výborné" životní úrovn třeba Slovenska, Maďarska ba i Ruska? atd. atd. atd.

0 0
možnosti
Foto

Voliči nejen ANO a SPD to mají snadné, protože co předvádí současná vláda je spolehlivě odpudivé.

15 5
možnosti
JV

Já myslím, že voliči pětikoalice to mají stejně snadné.

Stačí jim dobrá anténa, signály jsou vysílány skoro non stop.

17 5
možnosti
VF

No, píšete tak přesvědčivě, jako byste s tím měl osobní zkušenost.

Není to tak dávno, co jsem potkával lidi, kteří věřili tomu, že kdyby se nechali otestovat na Covid, tak by je ti zlí očipovali a řídili na dálku. Doufám, že to není Vás případ.

4 1
možnosti
Foto

Nevoliči pětikolky to mají snadné, protože něco tak prostého nám od Listopadu nevládlo.

10 8
možnosti
Foto

J91a27n 74S60v97a54t83e51k

4. 3. 2024 7:39

Dal jsem vám karmu.

A koho budu volit? Je to jednoduché (zejména ve světle šíleného liliPuta na východě)...

Udělám si žebříček dle programů a výroků jednotlivých stran a hnutí - nejprve vyloučím ty, které mají plná ústa "národovectví" a snah o pofiderní "samostatnost" a ty, které nemají reálnou šanci na vstup do Poslanecké sněmovny (a je mi jedno, že tak nepodpořím někoho, kdo by snad mohl být přínosem, protože hledání ideálu se prostě nevyplácí nejen v politice).

Dále vyloučím populisty všeho druhu (tedy ne ANO)...

A z toho, co mi zbyde budu volit ten politický subjekt, který bude mít v programu co největší integraci do EU... a u kterého opravdu nehrozí, že by se nakonec mohl spojit s ANO (tedy ne ODS a jakýkoli subjekt s ní spojený)...

No a zbyde mi tedy STAN či Piráti... A vzhledem k tomu, jak jsem se spálil se STAN (obával jsem se, že by vliv Pirátů mohl být příliš velký a přešvihl jsem to s kroužkováním stejně jako mnozí další voliči PirStan) a vzhledem k tomu, že nejlepší ministr je jednoznačně od Pirátů (Lipavský) a navíc právě Piráti jsou asi nejvíce proevropští, je má volba dlouhodobě jasná...

A je mi naprosto jedno, co si o tom myslí ti, ktří zcela jistě ocení můj příspěvek množstvím mínusů...

4 7
možnosti