Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

No, ano, vykazuje psychopatické rysy. Ono je zase ale dobře, že tyto rysy nevykazujeme i my všichni ostatní. Směšné a zároveň smutné ale je, kolik dalších lidí dělá psychopatovi poskoka, ať už z vlastního prospěchu, nebo z čiré hlouposti.

3 1
možnosti
JU

Rozumím, co autor chtěl říci, ale sám bych v zemi, kde by 35 % lidí mělo takový tah na branku, jako Bureš, žít nechtěl. Bez rapidní změny kultury by to byl šílený průšvih. A tím vůbec nezpochybňuji, že jsou země, kde mají občané tah na branku v průměru mnohem větší, než u nás (namátkou USA z nám kulturně nejbližších zemí, Izrael z o něco vzdálenějších, nebo dejme tomu Čína z těch, co jsou nám kulturně již daleko)...

2 0
možnosti

I65v21o 65Ž67á59č90e51k

27. 2. 2024 2:55

Pane Fürste, ti, kterým je tento článek určen, jej pochopí úplně špatně.

3 0
možnosti
IM

I28v40a66n 86M66i29n33á74ř

26. 2. 2024 23:52

Je skutečně neuvěřitelné, kolik lidí - tomuto minulostí i přítomností zprofanovanému lháři věří.

7 3
možnosti
PT

P47e77t26r 68T97e50s85a88ř

27. 2. 2024 11:43

Pane Mináři máte pravdu, je skutečně neuvěřitelné, kolik lidí zprofanovanému lháři věří. Řekl, že nebude zvyšovat daně, že jsme ve válce, máme se lépe...atd.

2 1
možnosti
PP

P60e52t14r 83P91r85o53k65o66p

26. 2. 2024 20:38

Nějak vam v tom mravoucem patosu uniklo, ze AB na rozdil od tech vladnich darmozroutu dokázal neco vybudovat. Vladni parta vcele s profesorem vzdy pouze zila z eraru. S rukou natazenou pro penize tech druhych...

5 11
možnosti
JK

Podnikal na volném trhu 2x - jednou to byla restauračka na Azurovém pobřeží, podruhé to byla Pražská řeznictví - obojí skončilo likvidací a vystěhováním, pro nekontrolovatelné ztráty. Jinak samozřejmě na regulovaných a dotačních trzích dokázal vybudovat jak horizontální, tak i vertikální koncentraci. ODS, socani i ostatní mu šli na ruku, v čele s ÚOHS. Proto taky máme drahé potraviny, to je daň za totální zprůmyslnění zemědělsko-potravinářského řetězce. Všechno má svoje náklady a zisky, i úspěšné podnikání pana Babiše. My spotřebitelé jsme bohužel na té nesprávné straně. Nicméně, tak už to na tomto světě chodí.

8 2
možnosti
Foto

Pokud vytrhnete z kontextu některé formulace tohoto blogu a omylem či úmyslně vynecháte pasáže, které naprosto jasně vyjadřují relevantní postoje autora, pak snad můžete titulek prezentovat dehonestujícím způsobem. Připadá vám to fér?

Autor se pokusil identifikovat, co by mohlo voličům Babiše imponovat a získávat jejich přízeň. Přitom dal v textu jasně najevo, že to není jeho šálek kávy. A tak se obávám, že kritici autora nejspíš spadají do okruhu voličů, které autor nechápe.

3 0
možnosti
Foto

Sledovat, že pro mnoho jedinců je Babiš přijatelnou alternativou je tristní a pro mne zcela nepochopitelné. To vám skutečně imponuje jeho "tah na branku" (čti: boj za své zájmy a o uchopení moci) imponuje? To jste opravdu schopni protěžovat psychopata se zločineckými sklony? Jste zřejmě nadáni vysokou tolerancí k nemorálnostem a protizákonnému konáni v kombinaci s nízkou tolerancí pomalé výkonnosti a obtížné identifikaci výsledků pokud nejsou halasně a dramaticky publikovány.

Nechci škatulkovat, ale obávám se, že málo dbáte na historické společenské chyby a přešlapy a inklinujete k jejich opakování. Nic nového ani u vás ani ve společnosti, to vše tu už bylo a je smutné, že to neblahé se má vracet.

12 0
možnosti
JK

Pane Machačku Vy ty věci moc řešíte. Babišovi voliči to takhle neřeší. Oni vidí, že Babiš řekne, a je. Resp. to takhle vnímají /že je realita jiná, to neřešme, fakt ne/. Lidi chtějí věci jednoduché a pan Babiš je tak nabízí. To stačí. Třeba jednoduše přidat na důchodech. A úspěch je zaručený.

5 0
možnosti
Foto

Vážně si vážíte lidí proto, že umí "prodávat jako vlastní zásluhy nejen to, co skutečně udělali

Zdroj: https://vlastikfurst.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=813593";, tedy proto, že lžou?

Jako ano, hodnocení osobnosti je přesné, ale omlouvám se, mám hodnoty fakt postavené jinak a tedy podobných lidí si nevážím. A už vůbec si nemyslím, že jde o "vzor vhodný k následování" a ne, s "tahem na branku" lhaní nemá nic společného :)

13 0
možnosti
KT

Já jsem to pochopila jako ironii, ale možná se pletu.

2 0
možnosti
Foto

Přesné, výstižné, nevyvratitelné. Tak dobré hodnocení jsem už dlouho nečetl.

KARMA, KARMA, KARMA, .....

Za sebe bych napsal, že Babiš je psychopat toho nejhrubšího zrna, bez jakýchkoliv morálních zásad a skrupulí. Lež a podvod je jeho každodenní způsob jednání. To v kombinaci s inverzním pojetím reality, kdy lež vnímá jako pravdu a proto je schopen jí chápat a prezentovat jako jiní pravdu. Jak se ukazuje, zhruba 1/3 voličské populace není schopna toto vnímat a rozeznat, což je velmi znepokojivé a pro zbývající část obyvatel nebezpečné.

33 2
možnosti
MM

Problém je, že alternativa k Babišovi jsou neschopní zoufalci, o které se celý život stát a v reálném životě jsou naprosto mimo.

11 2
možnosti
JH

J47a19n 25H54r79a42b61í39k

25. 2. 2024 23:57

Ať si táhne na branku kam chce...za mě je jeho politika odporná, jeho jednání arogantní a drze. Že mu fandí 35% vylizanych koblizku je smutná realita, kdyz krivak a hopstapler ovládá takovou velkou část spolecnosti. Naštěstí je starej a vydrží tak maximálně 4 roky. Pak bude senilni ještě víc a skončí někde v pekle kde může lhát do aleluja. Ti jeho nohsledi v ANO se přesunou o dům dál.

18 7
možnosti
Foto

Tedy vy jste krásný exemplář sluníčkového demokrata se srdíčkem na dlani.

4 10
možnosti