- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
S manželkou jídla zase mrazíme. Tedy pouze ta, která zmrazit jdou. Děti mít nemůžeme, takže vaříme vlastně jenom pro dva, pokud k nám nepřijednou rodiče nebo jiná návštěva, ale nějaké jídlo taky občas zbyde. To jde do mrazáku. Ale z podobné konzervace bych měl přece jen trochu strach, byť by sklenice byly plné po okraj, a uzavřené bych je asi normálně pro jistotu zavařil.
Zatím teda u nás spíš nezbývá. Ale myslím, že by to bylo dobré pro holky, když si berou jídlo s sebou na koleje.
Naši kluci jsou spokojeni. Teď navíc bydlí spolu na privátu, tak nemají problém sníst jednu "sklenici" na posezení.
praktické rady ve Šťastném domově tak jak ho popsal Hašek . ale jinak chválím. Ono je asi víc maminek a babiček co futrujou mladejm
Živit se skoro pořád jen přihřívaným jídlem není zrovna ideální představa manželského štěstí.
Nakoupím v Globusu hovězí kosti - balík stojí pětikačku. Udělám z nich prádelní hrnec vývaru - ten potom přeleju do zavařovaček a 10 minut zavařím , jen aby se chytlo víčko. V temnu ve špajzce vydrží dva roky - ale hlavně máte pořád doma neskutečně dobrej silnej vývar do čehokoliv
A kruci, to vypadá na dobrou radu, jak se otrávit botulinem. Převařovat by se to mělo víckrát
ale stejně to dopadne tak, že to večer všechno sežereme