Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sedici

1. 2. 2011 17:07
Nedavno

U nas byla 15ti leta svagrova na pokec. Do toho ji zazvonil mobil. Asi ten  "Jeji" ktery jeste netusi, ze brzo bude ten "Jeji". Nejdriv po mobilu skocila jak kocka po mysi, pak minutu zamilovane cucela na displej a nechavala ho asi vydusit, a nakonec to teda milostive zvedla, vyhodila mladsiho syna s pokojiku a pul hodiny tam cvrlikala tak abychom ji neslyseli. Kdyz jsem se ptal kdo to byl, tak pry "nikdo". Ale pokud ji prispejem na kredit, tak pry nam kdykoli pohlida. Takze mobil je pri vychove velmi uzitecna vec.:-)

0 0
možnosti
VF

vaťák

2. 2. 2011 8:58
Re: Nedavno

Kdyby v době, kdy jsme měli 15, byly mobily, kdoví, jak by nás dnes popisovali ti starší. ;-)

0 0
možnosti
D

DWK

1. 2. 2011 12:36
Miluji "zuřivé" telefonisty

Chápu, že mobil je v současné době nezbytný, ale všichni jeho majitelé by si měli uvědomit, že dlouhé (a bohužel i dost hlasité) debaty na téma co koupit k večeři, jestli už jejich malinký bobísek udělal bobeček, jak jsme včera super zapařili, jsou například v MHD, ve vlaku, v restauraci nebo i v té frontě na pokladnu vůči ostatním dost bezohledné. Jelikož dva kousky této spojovací techniky rovněž vlastním, čas od času mi taky zazvoní v nevhodnou chvíli (i když např. při posezení v restauraci zvonění vypínám). Tudíž ho zvednu, potichu oznámím, že momentálně nemůžu mluvit, ale že se ozvu hned, jak z busu či vlaku vystoupím. Leč zjišťuji, že jsem asi jediná, kdo si takhle počíná, neboť 99 % telefonující populace si zřejmě přeje, aby se všichni široko daleko obeznámili se situací v jejich rodině či s tím, jaký je jejich šéf či učitel pitomec ...

0 0
možnosti
VF

vaťák

1. 2. 2011 12:46
Re: Miluji "zuřivé" telefonisty

A nejlepší je, když nakonec do mobilu zařvou: "A nechej si to pro sebe!"

0 0
možnosti
M

Maura12

1. 2. 2011 11:59
Najít zvonící mobil v dámské kabelce

Představte si situaci: nakupujete. V jedné ruce kabelu třeba s knihami, v ní kabelku s potřebami, v druhé ruce košík, fronta u pokladny a teď zazvoní mobil. Rychle ho hledáte, protože nevíte, kdo a proč vám volá a někdo se vás zeptá na nějakou pitomost.A nejlepší je, když nastupujete do tramvaje nebo autobusu. Tak se vám ho nakonec podaří najít a někdo se vás zeptá "Proč to nebereš? Jsem v tramvaji, řeknete tiše.No a co? Tak to snad můžeš zvednout. Volající se nudí a potřebuje si pokecat. 8-o

0 0
možnosti
H

hafusak2

1. 2. 2011 9:06
Sám jsem dlouho mobil neměl, protože jsem ho nechtěl.

Tak mi ho bratr koupil k Vánocům, protože mu lezlo na nervy mě složitě hledat. Naštěstí jsem nepodlehl oné eufórii z vlastnictví mobilu, kdy se jím každý pochlubí a hned všem rozdává číslo. Protože v té chvíli se z mobilu nestává služebník, ale pán. Kdekdo si myslí, že zrovna v daném okamžiku jste povinnen s ním projednávat kdejakou ptákovinu, ukracovat jeho nudu a pod. Pak se člověk stává otrokem mobilu. Pak aby jeden fakt chodil s mobilem i na záchod - co kdyby zase někdo volal. Já sám mobil nevypínám, ale moje číslo má jen hrstka lidí, takže mám klid. Navíc jsem si nechal i pevnou linku a když se mě ptají na telefon, tak dávám tohle číslo. Zkušenost je taková, že kdo volá na mobil, tak ani nemá zformovanou myšlenku, ale pokud někdo volá na pevnou u které lze předpokládat, že to zvednu až tak po pracovní době, tak už má rozmyšleno co mi chce říci, případně jestli vůbec má smysl mi volat. Nechat si pevnou linku je fajn, neboť i o záplavách mobily klekly, ale pevná fungovala.

0 0
možnosti
CIF

comme il faut

1. 2. 2011 9:24
Re: Sám jsem dlouho mobil neměl, protože jsem ho nechtěl.

Nejlepší je mít pevnou linku a telefon, který je použitelný bez elektřiny.

0 0
možnosti
B

Bobrufka

1. 2. 2011 9:05
Hezké, usmívám se nad tím, ale myslím si,

že je lepší sladká nevědomost. :-)

0 0
možnosti
VF

vaťák

1. 2. 2011 9:22
Re: Hezké, usmívám se nad tím, ale myslím si,

Co oči nevidí, srdce nebolí.

0 0
možnosti
CIF

comme il faut

31. 1. 2011 21:02
Mobil nosím vypnutý

Mám ho totiž pro své pohodlí, když potřebuju někam zavolat, nikoliv pro pohodlí zbytku světa.

0 0
možnosti
MV

marka40

1. 2. 2011 6:15
Re: Mobil nosím vypnutý

Tak to jste asi vlk samotář. Většina lidí ho totiž má hlavně  proto, aby se dovolaly děti, kdyby se jim něco stalo, či kdokoli jiný z rodiny.

0 0
možnosti
MI

modrý králík

31. 1. 2011 20:53
zažil jsem

jednu paní, co na zastávce MHD hovořila do mobilu se svým manželem a nejslušnější slovo, které pro jeho hodnocení použila, bylo "debil." Po ukončení hovoru ještě pobavila všechny čekající výkřikem "buzerant jeden" a až poté nasadila roztomilý úsměv č. 14 (princezna na svém prvním plese), přišla ke mně a úplně jiným hlasem pronesla "prosím, pomohl byste mi s kočárkem do autobusu?"

0 0
možnosti
H

hafusak2

31. 1. 2011 20:05
Jen tak pro odlehčení, když jde o mobily:

Teď jsem se fakt zasmál, protože dnes jsem dostal mail s vtipem:

Zamilové děvče píše SMS svému milému: Pokud spíš, pošli mi své sny. Pokud se směješ, pošli mi svůj úsměv. Pokud pláčeš, pošli mi své slzy.

A miláček romanticky odepíše: Sedím na záchodě. Mám Ti něco poslat?

 Já vím, že se to sem moc nehodí, ale občas je potřebná trocha odlehčení.

0 0
možnosti