Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Petr Tomeš

13. 4. 2010 8:13
Reakce na autora

"Například odborový předák Dušek, nebo předseda ODS Topolánek skončili neslavně poté, co si dovolili hovořit o jedné, v naší společnosti privilegované menšině." Jak může být menšina s menšími právy privilegovaná? "Vadí mi,  že v naší společnosti nemají všichni lidé stejná práva." Tomu se bude dát věřit až poté, co napíšete blog na podporu manželství gayů a leseb a adopce dětí.

0 0
možnosti

CART09

12. 4. 2010 11:21
Vývoj

Jojo, už jsme dohnali Kanadu 80.let... Strýc tehdy vyprávěl, že se tam žije dobře, ale nejlepší je bejt teplej Indián nebo Eskymák... To si nikdo nedovolí vás nezaměstnat...

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

12. 4. 2010 11:45
Předehnali.

Romové se zaměstnat nechtějí a dostávají peníze zadarmiko. To je asi to, jak říkali kdysi komunisti - dohnat a předehnat.;-D

0 0
možnosti

Gaspard

12. 4. 2010 9:52
A co mají v těch médiích dělat,

když se k romské národnosti u nás hlásí něco málo přes 11 tisíc lidí? Zbytek "nepřizpůsobivých" má v občance národnost českou nebo slovenskou. Jó, ale když si jdou prodávky, tak jsou z nich rázem romáci jak poleno!

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.usmiva@seznam.cz

12. 4. 2010 9:47
Včera byla zajímavá reportáž v TN.

O cikánské smečce (několik rodin v jednom domě), jak postupně rozkrádá sousední dům a že policie je tam častěji než na služebně. Zvláštně to ukončil vůdce smečky "Tady je razýzmus a ten, hen komunýzmus ...". To už jsem u televize slzel.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

12. 4. 2010 9:53
Já jsem neslzel,

mi z toho bylo na blití. Okamžitě jsem si vzpomněl, jak v poldovce spadla hala, protože ji snědší spoluobčané neobratně rozebírali a jak jeden z Romů pak říkal, že ti chudáci si tam šli vydělat nějakou korunu. Odkdy se krádeži říká výdělek?

0 0
možnosti
PK

Pavel Bored

12. 4. 2010 9:39
Mediální ostuda

Pro nechápavého pana autora neznalého společenské etiky - zmínění dva pánové byli propíráni, protože se vyjadřovali o homosexuální menšině, ale jak se vyjadřovali. Dušek sice mohl kritizovat hospodaření drah, ale snad i člověk s nízkým IQ se musel divit, jak to souvisí s jeho strachem z napadení vlastního konečníku na chodbách Českých drah. Tvrzení, že konspirace tří homosexuálů touží kromě opanování konečníku Duška na kterémkoli místě i po vytunelování Českých drah, patří spíš někam do hospody než do seriózního vyjádření ve veřejných médiích. Topolánek neskončil, protože by narozdíl od Duška řekl něco proti homosexuálům, ale proti Židům a další úkaz buranského chování by pro voliče ODS, kteří jsou zpravidla trochu intelektuálnější, by mohl způsobit odliv voličů - takže ho vlastní strana vyhodila ze sedla, jako se to dělá špatně reprezentujícím zaměstnancům.

0 0
možnosti
JK

MirekK1

14. 5. 2010 8:34
Re: Mediální ostuda

Čtu Vaše příspěvky moc rád. Ale tady se ukazuje, že většina církví je obecně vůči homosexuálům nepřátelská. A Také Vy osobně jste neodolal, abyste si nepřisadil.  Rv  To jste opravdu nezjistil, že Dušek někoho nařknul z protekcionizmu bez důkazu? Že homosexuálové nemají nic proti Topolánkovým výrokům, protože vědí, jak byly překroucené? Že Topolánek byl odejit vlastními spolustraníky a toto byla jen záminka? Od církví a jejich všeobjímající lásky raději co nejdál....

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

12. 4. 2010 9:37
Souhlas

R^

0 0
možnosti