Diskuse

Díky, babi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldiess

19. 8. 2010 16:25
Opět udržena obvyklá vysoká kvalita zpracování

Pochopitelně, že v dnešní "moderní" době za tohle téma budou autorovi těžko tleskat davy, o což mu ale ani jistě nejde. Důležitý je to, že si každý čtenář co sem zavítá bezesporu aspoň na okamžik  všechno promítne v hlavě, a kdyby díky tomu aspoň pár z nich mělo v souhrnu třebas jen o jednoho testovacího partnera míň, už to by udělalo autorovi radost. Sám k tomu zatleskám aspoň tou karmou.

0 0
možnosti
PH

petrph

19. 8. 2010 11:21
s ohledem na to

Že většina dětí (dokonce i z nekřesťanských rodin) nemá ani babičku co byla svobodnou matkou, ba dokonce ani známého námořníka co umřel na pohlavní chorobu, ba dokonce s nimi rodiče či prarodiče neprobírají další, stejně pikantní erotická dobrodružství ze stran příbuzenstva a známých, bych to bral spíše jako argument pro sexuální výchovu ve školství.

Neboť, ony se děcka stejně s těmito typy příběhů seznámí, prostřednictvím TV a filmů,jenže tam chodí většinou ten morální dopad, a hlavně, co pak s tím...:-/

0 0
možnosti
ÚNV

úplně nová Viktorka

19. 8. 2010 13:12
Re: s ohledem na to

ale leckdo se narodil pět měsíců po svatbě rodičů...co chybělo víc-sexuální výchova ve škole nebo rodinná výchova k odpovědnosti?

0 0
možnosti
B

Bobrufka

19. 8. 2010 10:51
Je to obdivuhodné, ale...

máte štěstí, že jste nenarazil na ženu, která by vám po této stránce nevyhovovala. V tomto směru jsem spíš zastánce předmanželského sexu.

0 0
možnosti
MV

marka40

19. 8. 2010 12:59
Re: Je to obdivuhodné, ale...

když si lidé rozumí "hlavami", tak si pak rozumí i ve všem ostatním. A pokud vztah neklape v ničem, tak ani v sexu ne.

0 0
možnosti