Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DOBR

31. 3. 2012 18:59
Dobrý den,

Dovolte mi prosím, abych zde ne tomto místě

předstoupil před Boha i předVás, poklekl a pokorně učinil zpověď. Asi před třemi lety jsem se poprvé zapojil

do diskutování v tomto prostředí a vycítil jsem, že jistá osoba používá několik nicků, které

v diskusi skrytě spolupracují a provokují autory i případné nic netušící diskutující

nešťastníky. Tehdy jsem neměl ani tušení, že jsem se právě setkal s černou magií. Se skutečným čarodějem nepředstavitelných schopností a vědomostí, že jeho postav v diskusích je daleko, daleko více, nežli si vůbec kdo dokáže představit, že je i autorem mnoha a mnoha blogů, jako naprosto důvěryhodných a oblíbených postav, podepírajících svoji falešnou identitu internetovými stránkami, fotografiemi, patrně i literární tvorbou a mnoha dalšími naprosto důvěryhodnými způsoby. Považuji za čestné Vám zde představit člověka, který dosáhl a používá schopností bytostí v jejichž existenci jsem nikdy nevěřil.

0 0
možnosti
D

DOBR

31. 3. 2012 19:41
Re: Dobrý den,

http://www.knihy-a.cz/6534/bohove-egypta-anup  Já se tehdy nechal vyprovokovat a vyslal proti němu zlá slova. Podle základního zákona magie, tedy akce a reakce jsem sklidil krutý útok mága a málem jsem za svou chybu zaplatil cenu nejvyšší. Nejvyšší dobrá bytost, v jejíž existenci jsem do té doby naprosto nevěřil, ušetřila v hodině dvanácté tehdy můj život. I zde bych chtěl znovu Bohu poděkovat.

Pan doktor má doktorát z přírodních věd a velký doktorát z filosofie, učí na Karlově Universitě v Praze, je tajemníkem katedry KMOP, bydlí v Kladně, je ženatý s manželkou Marikou a má dcerku Elišku v první třídě ZŠ, je ročník 69 a narodil se v Hořovicích. Podle toho, co napsal v hodnocení lékařů, je také v dlouhodobé péči lékařů a užívá velké množství léků, které mu umožňují zvládat jeho nepředstavitelné schopnosti. Kvůli provokování na internetu byl již vyšetřován policií.

Jeho postavy autora provokují a z různých "úhlů pohledu" ..pokr..

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

3. 2. 2012 22:00
vás má Bůh opravdu rád

jinak to není možné

0 0
možnosti
VF

vaťák

4. 2. 2012 7:00
Re: vás má Bůh opravdu rád

Vás také. :-)

0 0
možnosti