Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

vlastal

31. 5. 2010 15:48
jen počkejte...

Milý Gašpo, zahrádka je vlastně džungle, kde všichni bojují se všemi. Ale z toho právě vzniká demokracie, o které Churchill říká, že nestojí za nic, ale pořád je to nejlepší, co máme. Takže moje zahrádka není vůbec idylka. Ale je v ní život.

Ze shody dvou tří stran vznikne spíš tak totalita. A já závidím tu naivitu Vám - že si myslíte, že se dokážou dohodnout 3 strany. Pokud ano, bude mrtvo.Schválně, kdo se časem ukáže jako větší naivka...

0 0
možnosti
DH

malý david

31. 5. 2010 15:42
zelení si mohou

za to sami a navíc dostali smrtelný polibek od bývalého prezidenta Havla.Ten ať se přihlásí k jakékoli straně,tak skončí.

0 0
možnosti
G

Gašpo

31. 5. 2010 12:38
Hmm

Trochu Vám závidím Vašu detskú naivitu. Predstava farebnej zahrádky kde zelená ožiari láskou k prírode, žltá ( alebo fialová? ), láskou k blížnemu svojmu atd. Všetko to bude v symbióze pohody produkovať zákony prinášajúce blaho pre nás všetkých...;-D

Ako pragnatik vidím v akej situácii sme, a myslím že počet troch subjektov pred ktorými stoja zásadné úlohy je maximálne číslo. Každý ďaľší by len prilieval problémy, kupčenie, hašterenie, odvádzanie od toho čo treba urobiť. Myslím že sa stačí ohliadnuť za seba.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 877x
Normálně příslušnice Pražské kavárny, leč toho času působící na detašovaném pracovišti, neboť se vrátila do svého rodného města, aby se starala o maminku.

Seznam rubrik