Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Dovolím si citaci z FB.

"Jaký je rozdíl mezi ČSSD a Krkonošemi?"

"Žádný, oboje je samý sjezd a samá bouda."

0 0
možnosti
MC

Být předsedou KSČM dostala by jste štípanou. Váš základní princip strany však není vyšší mravní princip společnosti. Je to věčný útok na svobodu, tvořivost a přirozenost člověka.

1 0
možnosti
JS

;-D;-D;-D Bohužel i toto jsme si zvolili.

1 0
možnosti
PT

P85e97t35r 68T33o36m88e37k

16. 3. 2017 10:27

Strana, ve které jsou takové odbornice jako jste vy, nutně kráčí do kopru.

0 0
možnosti
MC

Vy jste stranou zbytečnou stranou pravicových komunistů. Vaše ideály stojí na nesvobodném odebírání a přerozdělování a výchově poslušných omezených lidí. To je vidět i na gymnáziích, kdy studenti, kteří se nedostávají na jiné školy odcházejí na veřejné pedagogické fakulty. Z těch se rodí vaši největší intelektuálové. Z toho vyplývá i stav našeho školství a stálé zaostávání za vyspělými zeměmi.

1 0
možnosti
Foto

Strana, která vybírá z jednoho kandidáta je v těžké krizi. Nemluvte o ideové straně, když v ní nikdo žádné ideje neprezentuje, kdyby to tak bylo, byly by ve straně ideové proudy, které by vždy někdo prezentoval a k vnitrostranickým volbám by se sešlo více kandidátů. Vy jste si splnila svůj domácí úkol, totiž pochválit oranžové, že to dělají dobře. Nedělají, dělají to jako vy, alibisticky, bez kontaktu s realitou. V parlamentních volbách naprosto zaslouženě prohrajete.

3 0
možnosti