Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

16. 8. 2011 14:37
Několik drobností:

Rozpočet (státní či jednotlivých ministerstev) se skládá z pouhých miliónů. Je absolutním nesmyslem, že se nic nestane, když tu milión, tam milión.

Pan ministr školství se dostal do problémů volebním slibem VV, který byl špatný ve dvou bodech: jednak neuváženou výší slíbených prostředků a pak tím, že nebyl přislíben pracovníkům ve školství (potřební jsou vždy všichni), ale jen pedagogům.

Pak Kalousek naopak sliboval jediné: úspory. A snaží se slib dodržet.

Ministři VV (s výjimkou p. Bárty) se vyznačují základním postojem: "My nic, to vláda (případně Kalousek".  Postojem podrazáků.  Takto podrazácké bylo i Dobešovo tvrzení, že bude muset sebrat peníze nepedagogickým pracovníkům. Domnívaje se, že se Kalousek (případně Nečas) lekne, aby to nebylo na něj a přidá. Prostě podrazácká taktika.

No - a Kalousek opět ukázal, že je ministrem na svém místě: necouvl. Spořit se nedá tím, že tam přidám miliónek a támhle miliardičku.

0 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

16. 8. 2011 13:21
Ruce pryč od Koreje!

0 0
možnosti
RH

Kruton

16. 8. 2011 12:28
Však se dočkáme

v příštích volbách asi vyhrajou soc-kom, tak uvidíme, jak raketově vzroste životní úroveň zaměstnanců ve školství. Je to normální předvolební kampaň a předvolební kampaň je vždy závod ve lhaní. Pak se dozvíme (jako už jednou z úst Sobotky), že sliby nebyly zasazeny do reálného rámce.

0 0
možnosti