Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

"Politik" není učební ani studijní obor. V západním světě se začíná v komunální pokitice, kdo se osvědčí v obci, kandiduje v krajských volbách ...atd. U nás je zvykem, že primař jde rovnou z nemocnice do senátu. Je to známá osobnost, lidi mu dají hlasy.Trochu by se tomu dalo pomoci kroužkováním.

0 0
možnosti
AK

Pro nás a tuhle zemi není nic lepšího než vládní krize.

Schůzky poslaneckých klubů, prohlášení tiskových mluvčích, vzájemné nadávky politiků a všechen ten folklór, kterým nás politici vytrhují z každodenní existenciální nudy a apatie je to nejlepší, co nás může potkat.

Aspoň nemají čas na ty všechny vypečené reformy a věčné změny zákonů.

Jinak souhlasím s tím, že najít odborníka na vládnutí, když nelze najít odborníka na opravu protékajícího záchodu, je prakticky nemožné.

0 0
možnosti
MJ

Vy musíte být úchylná - přece není normální si dvakrát, či dokonce více krát pozvat domů na instalatérské práce zloděje a lempla. To já po jedné spackané akci považuji řemeslníka za špatného a pozvu si jiného. Dále mi řekněte, který z politiků je vyučený, nebo vyškolený politik?

1 0
možnosti
DD

Víte, ten problém je nejspíše v tom, že politika není řemeslo! Navíc zapomínáte na jednu věc: totiž že vláda vzešlá z voleb 2010 měla ve sněmovně pohodlnou většinu 118 hlasů. A jak to dopadlo? Reformy žádné, korupce vesele bují, státní pokladna (nebo spíše evropské fondy) se dále rozkrádají, premiér má největší starost o svoji milenku... a tak by se dalo pokračovat.

A co třeba kauza MUS? U nás to ještě pořád není vyřešené, ve Švýcarsku stačilo soudcům půl roku, aby vynesli rozsudky!

Takže nemáte pravdu a pokud politici pracují špatně, je třeba je vyměnit!!

2 0
možnosti
JL

"Nedávno mne například navštívil instalatér, a to z důvodu, o kterém se myslím nemusím příliš rozepisovat." Raději se opravdu nerozepisujte, nemusíme vědět všechno z Vašeho soukromí. Ono o návštěvách řemeslníků nebo třeba pošťáků u dobře situovaných paniček, se vyprávějí doslova legendy.

2 1
možnosti
Foto

Myšlenka spravovat si zuby od cukrářky je opravdu divná. Ale jak to, že přechod učitelka na političku je v pořádku? Dle této logiky je hloupost dávat hlas vám, jak by mohla učitelka dělat politiku?

3 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 979x
Poslankyně za ČSSD, místopředsedkyně škoslského výboru PSP, učitelka.

Seznam rubrik