Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

23. 3. 2012 10:13
Odborníků není přehršel

Ale nové, pokud možno předčasné, volby vše vyřeší. Vynikající logika.

0 0
možnosti
SN

kuča

22. 3. 2012 19:51
Paní autorko.........

:-)........proti všem diskutérům, kteří po Vás plivají se Vás zastanu. Dobeš byl neskutečně nejhorším ministrem školství všech věků. Psychopat a diletant. Ledacos se dalo odpozorovat z jeho nonverbální komunikace. Rozhodnutí se měnila nejen z hodiny na hodinu ale po minutách. Státní maturity - náklad 9OO mega, krach! To chtěl ještě prověřovat dvakrát základky. Čerpáni dotací z EU, jen výdělek pro kamarády! V EU nejsou blbí, tak to zarazili! S velkou pravděpodobností 52 mlrd. v hajzlíku, tak jak 12 mlrd. nezájmem Kalouska ve Švajcu! Kdyby to nevzdal, což velký Nečas ocenil, jako korektní a lidský přístup, tak by ho stejně na konci března vyhodili! Ale 52 mlrd. je asi nenávratně v pekle. Trochu druhý špás za jednoho nevydařeného ministra. Pro Vás: R^

0 0
možnosti
OS

Starochoff

22. 3. 2012 19:21
Nedělat

Ano, je lepší po socansku nedělat vůbec nic.

Všichni nadávají, že současný stav čehokoliv je neúnosný, ale když přijde někdo se skutečnou snahou něco změnit, je okamžitě zahlušen - všechno je určitě jen špatně. Proč, proboha? Ze zásady, nekompromisně, bez diskuze odsouzeno, ať by to bylo cokoliv. Protože je to podle lidí, jako jste vy, prostě "naprosto špatně, tak špatně, že se tím ani nemá cenu zabývat, celá reforma blábol." A je po reformách.

Pamatuji si osm let vlády ČSSD, kdy celou dobu mluvili o reformách zdravotnictví, důchodů i školství. A neuděli jste za těc osm let NIC. Prostě nebetyčně velké NIC, NIC a ještě jednou NIC.

Pochopte, že beze změn, byť třeba z počátku nedokonalých, nelze stav věcí změnit. To zahnívající je prostě potřeba vykydat.

1 0
možnosti
P

pěnice

22. 3. 2012 19:44
Re: Nedělat

Snad nejvíce se "odkopali", když svrhli vládu  Topolánka a pak zbaběle dali ruce pryč. Co vlastně chce ČSSD ? Vládu ulice ? Anarchii ? Jen se zalíbit lidem za každou cenu.

0 0
možnosti
P

pěnice

22. 3. 2012 19:18
NEVÁŽENÁ PANÍ,

Nemáte nárok kritizovat, když jste do tohoto stavu přivedli školství vy sami, čili ČSSD. Ti "experti" kteří tam byli zavedli školství tam, kde je a jeden Dobeš to nespraví, zvláště, když ČSSD sabotuje cokoliv, co vzejde z koalice. Neděláte nic jiného, jen házíte klacky pod nohy každému, když ve vládě nejste vy.

1 0
možnosti
OS

Starochoff

22. 3. 2012 19:22
Re: NEVÁŽENÁ PANÍ,

S tou destruktivní antipolitikou ČSSD naprosto souhlasím. Všechno je špatně, ale "správnou" alternativu ne a ne nabídnout.

0 0
možnosti
PN

petrnew

22. 3. 2012 19:03
Učitelka a socanka

Učitelka a socanka, tedy hned dvojitá diagnóza...;-D:-P To se pak těm slátaninám nedivím...Rv

0 0
možnosti
FK

ataknevim

22. 3. 2012 17:51
Dobešova pokrytecká rezignace

Bohdalová, Kalousek mě urazil. Ale na vás to určitě platí a sedne, jak vás tak sleduju.

0 0
možnosti
PH

modrénebe

22. 3. 2012 17:27
Nevážená paní

.Aby Vám vyhověl pan Dobeš, musel by se jedině zastřelit. Vy kopete do každého. Za 8 let jste nebyli schopni zrealizovat státní maturity a ostatní ministři jakbysmet. Jeno jste kecali,kecali a kecali, výsledek 0.

0 0
možnosti
M

Michaell

22. 3. 2012 17:00
Negativní myšlení

může mít vliv na vaše zdraví. Prezident Klaus řekl, že je to nejlepší ministr školství. Bylo by na místě, kdybyste mohla toho ministra dělat vy. Určitě víte jak na to.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 976x
Poslankyně za ČSSD, místopředsedkyně škoslského výboru PSP, učitelka.

Seznam rubrik