Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

28. 2. 2011 21:41
Dámo, pokud jsme se učili, tak nám až tolik

na tom, jak vypadá matura nezáleželo.  Pravda: učilo se podle jednotné osnovy, takže i obsah zkoušky mohl jednotný snáze.

Ale ani znalost otázek v březnu nepomůže, pokud je hlava v té době prázdná. Na zopakování je vymyšlen perfektně (termínem i délkou) svatý týden.

PS: Byl jsem vše, jen ne vzorný či alespoň dobrý žák. Přesto ten týden stačil na čtyři dvojky (úspěch jak hrom!).

0 0
možnosti
JG

JanGajdos

28. 2. 2011 21:02
2009

S dovolením sem dám odkaz na článek, který jsem o státních maturitách napsal před rokem a půl, zanedlouho poté státní maturity odložili a bylo to pasé. od té doby se mnohé změnilo, ale aspoň si můžete udělat srovnání.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

28. 2. 2011 14:53
hloupost

tohle buď dají nebo ne, za rok se bude dělat to samé

0 0
možnosti
JV

jafava

28. 2. 2011 14:22
Studenti nechť hlavně studují.

Když budou studovat a nebudou se flákat víc, než jsme se v jejich situaci flákali my, bude jim úplně jedno, jak bude maturita vypadat.

Hlavně z takové malichernosti nedělejte politickou kausu. Ono to potom vypadá, že poslanci jsou banda líných a nevzdělaných povalečů, kteří se snaží vlísat do přízně dalších líných a nevzdělaných povalečů, kteří ještě poslanci nejsou, ale zatím jsou jen pouhými voliči.

0 0
možnosti
K

kali.czz

28. 2. 2011 14:41
Re: Studenti nechť hlavně studují.

máte pravdu v tom, že když se naučí tak jim může být jedno jak maturity budou vypadat, nehledě na to, že úroveň maturit klesne, nevím jak na ostatních gymnáziích, ale u nás to zkušebně dali všichni co znam, sám sem si je dělal a matika mi přišla docela pod úroveň.

Na druhou stranu si vezměte, že tyto nové maturity měly vytvořit rozdíly mezi absolventy a rozdělit ty dobré maturanty a špatné, ale proč by vůbec měli dostat maturity.

Shodou okolností zavádějí i v Německu nový maturitní systém, netýký se přímo tohoto problému, protože u nich logicky maturity dosáhnou jen ti nejlepší a ne na učňáku, KAM PROSTĚ MATURITA NEPATŘÍ. Nevysvětlete si to špatně, já si osobně řemesel vážím, protože budou celý život manuálně pracovat, což není zrovna můj šálek čaj, ale přece nemůžou dosáhnout stejné studijní úrovně jako na gymnáziu, to je úplně jiná úroveň.

Osobně mě to štve, protože já po absolvování budu mít stejnou úroveň jako kuchař:-D. A to tahle maturita neřeší i když by měla.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

28. 2. 2011 14:12
Podvod.

Viděl jsem vás v televizi. Buď tam vaším jménem vystupoval někdo z ochrany, nebo vaše fotka tady na blogu není pravá.

Připomíná mi to, jak Husajn nebo Ceausescu  měli ve své říši obrovské bilborady se svými podobiznami z mládí - ti plesniví dědci na nich vypadali jako ve třiceti.

No a s vámi a vaší fotkou tady je to podobné.

Má smysl zabývat se tím, co píše tak nedůvěryhodný člověk, který se snaží lhát i svou podobiznou? Nemá. Tak už radši nic nepište.

0 0
možnosti