Diskuse

Sportbyznis

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pavel.61.

11. 6. 2012 13:06
souhlasím ač jde jen o drobné

zrůšením nesmyslné podpory OZE bychom ušetřili desídky mld Kč ročně. Kolik nás stál ten Váš Hoštětínský energetický zázrak? Proč Veronica neodhalí karty? Nejsou snad dotace i našimi penězi a mohli bychom tedy vědět jak moc jste nám pustili žilou?

0 0
možnosti
K

Kurri-22

7. 6. 2012 0:23
Souhlasím. Ač sám velký sportovec, ....

.... nevidím jediný důvod, proč z eráru dotovat profesionální sport. A kecy o snižování kriminality jsou ve stínu tažení opilých fotbalových "fandů" k smíchu.

0 0
možnosti
ML

meyla

6. 6. 2012 18:30
Další zmatený vysávač cizích rozpočtů

Globální oteplování se nekoná, klesají nám proto dotace na zelené organizace. Musíme tedy globální oteplování nahradit globální změnou klimatu (=dále lhát), abychom měli i nadále příspěvky na naší záslužnou činnost od státu i od krajů i od měst. Naše náklady (čti zatížení veřejných rozpočtů) tím však nekončí, neboť na naše happeningy na střeše budovy vlády či na vzdálené Šumavě pravidelně jezdí policie. Jinými slovy, vy melouni jste stejně bezohlední jak ve vysávání veřejných rozpočtů tak i v boji proti jádru, dnešní jediné bezemisní energii. Ochrana přírody je pro vás jen vedlejší produkt, prvotní důvod vaší činnosti je easy life na úkor všech daňových poplatníků. Mj. vsadil bych se, že jste v životě nesportoval a že fair play je pro vás významem spíše lassez-fair.

1 0
možnosti

Bronislav Šimoník

6. 6. 2012 15:49
Dokonalý, zralý meloun

zelený na povrchu, sytě rudý uvnitř

S ještě větší chutí budu lobovat za to, aby prostředky na zeleno-aktivistické pračky, šly do dotace automotodromu

0 0
možnosti
LP

lspeedy

6. 6. 2012 15:05
Ano, ale je třeba férově dodat,

že z úplně stejných pozic bychom mohli kritizovat nesmyslné lití věřejných prostředků do kultury - profesionální divadla, filharmonie a podobný kulturbyznys...

0 0
možnosti
M

mojmír

6. 6. 2012 15:21
Re: Ano, ale je třeba férově dodat,

Ano, je to tak. Ale šoubyznis už byl jako takový rozpoznán a od kultury vyčleněn. Ale i na vysokou kulturu se přispívá až příliš. Jenže neznám návštěvníky filharmonie, kteří by vytrhávali sedadla a házeli je po dirigentovi a po té poblili schody. Případ ředitel Národního divadla Brno vám ovšem dává zcela za pravdu. Nemírná podpora kultury vede k nezřízenému plýtvaní hraničící s hnusem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License