Diskuse

Shýbni se !

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pavel.61.

12. 6. 2012 9:19
dnes bojleruji!

ŽP by měli lidi chránit hlavně ve svém okolí. Já občas uklidím ve výtahu nebo na chodbě. Přiznám se, že venku uklízet mě  nenapadlo ale také mě nikdy nenapadlo někde venku nechat "nerozložitelný" odpadek. Zálohování a jiné buzerativní nápady je třeba posuzovat ekologicky (aby ještě vice neškodily). Myslím, že výchova čuňat  je pole pro "ekologické" organizace. Aby přestaly s ekoterorizmem  a přestali ŽP škodit a tímto užitečným způsobem pomohly ŽP zlepšovat

1 0
možnosti
RW-4R

Roger Wilco - 4. reinkarnace

11. 6. 2012 16:44
.

Lidi jsou dobytek. Zajímalo by mě, jestli "člověk", který odhodí nějaké odpadky v lese nebo  vedle baráku, ke bydlí, by je odhodil i v případě, že by ten les nebo dům byl POUZE JEHO. Asi ne. Tahle lidská vlastnost je jeden z důvodů, proč nemůže fungovat socialismus se svým společným vlastnictvím výrobních prostředků. Lidi zkrátka přehazují odpovědnost na druhé. Já vyhodím PETku, vždyť on jí někdo uklidí. Rozbil se stroj, na kterém se střídáme s ostatními? On ho někdo opraví. Podivné uvažování.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

11. 6. 2012 15:19
Dokud jsem jen nadával, jaká jsou lidi čuňata

tak jsem z toho měl takový pocit bezmoci.

Od doby, kdy z každé vycházky z lesa přinesu aspoň jednu PETku nebo nějakou tu flašku od piva (tu pak zpeněžím, i 3 Kč jsou peníze :-) ) se to výrazně zlepšilo.

1 0
možnosti

JaKRako

11. 6. 2012 14:37
Já takhle

Uklízím v lese,pochytil jsem to od našich kteří sebou na každou vycházku do lesa nosí plastový pytel na odpadky.

2 0
možnosti
MD

midou

11. 6. 2012 14:17
chápu vás

mám ten samej pocit, akorát že to zatím dělám jen kolem vchodu a nejbližšším okolí našeho domu....

1 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License