Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

havran80

10. 10. 2009 13:19
---

Karma. Bez ohledu na to jestli si myslíte, že má či nemá  V.K. pravdu tak Klaus nynějším svým "nejednáním" a vytáčkami promrhává svůj "politický kapitál". Možná proto, že už je to jeho poslední  funkční období ... on to stejně podepíše. Pokud se nechá kvůli tomu obžalovat z Vlastizrady Senátem pak to bude jasný důkaz, že takovou hlavu státu ČR nepotřebuje. :-/

0 0
možnosti
P

parquin

10. 10. 2009 8:58
karma

a mluvíte mi z dušeR^R^

0 0
možnosti
TK

osvetitel

10. 10. 2009 2:13
Uvedomte si bambulove ze pokud Klaus nekope za Rusy tak zaru

kope za Cechy a jejich zajmy, protoze tim ze uz kandidovat nejspis nebude, sito muze dovolit si pohnevat treba celou Evropu , a odejit do dejin jako nekdo kdo se nebal vzit za zajem Cechu, ktery ty Benesovi degrety zajiste predstavuji, prezto ze cesi sami o sobe a hlavne jejich politici jsou mozna vice "prodejni" nezli kdekoliv jinde !

0 0
možnosti
TK

osvetitel

10. 10. 2009 2:14
Re: Uvedomte si bambulove ze pokud Klaus nekope za Rusy tak zaru

zarucene, neveslo se do nadpisu :-))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

10. 10. 2009 2:07
At je nahy nebo ne, tak s hlediska tech degretu ma

pravdu, a jsou pro Cechy zrovnatak dulezite jako ty ustupky ktere si vymohli Polaci ! Smutne je pouze to, zese zato nikdo v CR nebral hned od zacatku ale az ted , takze to ted nekomu pripada jako ze chce Klaus bud zdrzovat , nebo se zviditelnit . A nakonec se mu povede oboje , a pokud v budoucnu nekdy dojde na jeho slova, tak si budou navic Cesi skubat vlasy , a otom to je !!!:-))

0 0
možnosti
ČP

nemorose

10. 10. 2009 1:29
Milý spolužáku

Ahoj Mojmíre, nevím, zda si na mne budeš pamatovat, ale studoval jsem taktéž biologii, v té době  to byla UJEP. (Poznávací znamení, Petříkov, lyže a kytara). Kdybych tušil, co se z tebe vyklube za vola, dal bych ti preventivně pár pohlavků už tenkrát, za dob studíí.

Ale mohl jsem to tušit, protože jsi vždy býval podivín a morous. Nejde mi do hlavy, že vcelku inteligentní člověk, jako ty se stane komunistou. Můžeš si být jist, že mi skoro vypadly oči z důlků, když jsem tě viděl v TV v nějaké parlamentní komisi. Když si pomyslím, kdo všechno je v parlamentu a rozhoduje o životě mém a mých dětí, jímá mne děs. Mojmíre, vezmi rozum do hrsti, dokud je čas...

0 0
možnosti
M

mojmír

12. 10. 2009 12:09
Re: Milý spolužáku

opravdu nevím o koho jde, ale nejsem a nikdy jsemnebyl v žádné parlamentní komisi a jestli si vzpomínám tak ani na Petříkově. Taky jsem něměl a nemám nic s komunisty. Jde tedy o dvojitý ale zajímavý omyl.

0 0
možnosti
J

janvanek

9. 10. 2009 19:34
Lze jedině souhlasit.

[>-]EU

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

9. 10. 2009 19:23
Zelený soudruhu,

odpojte si doma plyn, elektřinu, vodovod, internet

a neobtěžujte totalitními zákazy demokraticky yvoleného prezidenta.

p.s. stovky vědců, např. většina japonských, shodují na tom, že globální oteplování je nepodloženou hypotézou. jenom Ti, co jsu  podplaceni z veřejných peněz, většinově papouškují podporu těmto hypotézám.

0 0
možnosti
A

arahat

14. 10. 2009 11:43
Re: Zelený soudruhu,

Pane Nováku, ano byl demokraticky zvolen s řadou nejasností či skandálů....demokraticky politiky, kteří se ukázali jako neschopní lemplové....:-(

globální oteplování - není nic špatného na tom, že se otepluje (račte

 si vyhledat dlouhodobé statistické údaje třeba jen českého hydrometeorologického úřadu), otázkou jen je, nakolik se na tomto (jinak přirozeném) jevu podílí svojí činnstí člověk. Tvrdí-li p.Klaus, že gl.oteplování neexistuje, nerozumím tomu...připadá mi to jako vtip.

Lukáš Kadava

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

9. 10. 2009 18:50
bylo by lépe,

kdyby jste se více věnoval kozám.Pokud jste nepochopil,že Klausovi jde o to, aby sudeťáci nemohli obcházet české soudy a přes soud EU se domáhat vrácení majetku, tak jste dost hloupý.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

9. 10. 2009 18:30
Myslím,

že se mýlíte. Nikoli v hodnocení V.K., ale v tom, že to souvětí se tam nemusí skvět. Jednak Irům bylo něco zvýjimečněno a nejsou sami. Jsem jen zvědav, zda na to Evropa přistoupí. Z toho, co bylo uveřejněno, to vypadá, že V.K. chce jen totéž, co Polsko - slovní potvrzení, že nedojde prakticky k prolomení Benešových dekretů. Uvidíme, jak dalece Evropu nasral. Jde jen o ústupovou věcně prázdnou cestu, aby mohl doma odůvodnit své trojčení a nemusel abdikovat. Snad je zřejmé, že ty Benešovy dekrety či cokoliv spojené s Listinou práv v Evropské chartě, nijak nesouvisí s důvodem jeho trojčení - ztrátou samostatnosti ČR a LS jako Mnichovem. A jsem právě zvědav, zda mu to alibi poskytnou, aby dal pokoj. V.K. to nabízí jasně. Protože ale v rukávu už nic jiného než další prodlužování ovšem jen za cenu svého definitivního znemožnění nemá, bude to zajímavé.

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

9. 10. 2009 18:23
no jo Mojmír

;-D

0 0
možnosti