Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pavel.61.

1. 11. 2011 13:12
už máte jen krůček k zamyšlením se nad tím, čemu rozumí

"ekologové" a jestli vlastně přírodě neškodí. Jen tak dál

0 0
možnosti
BN

LCypher

25. 10. 2011 11:49
Srovnáváte hrušky a jablka

"Svobodu" (přesněji řečeno diktaturu) nekuřáků byste bránil bez ohledu na to že kuřáci také mají nějaké svobody, ale ty vás ve vaší spravedlivé věci evidentně vůbec nezajímají. A pokud jde o pana prezidenta, tak ono je to úplně jedno co udělá nebo řekne, protože podle vás to stejně bude špatně...

0 0
možnosti
MP

Martin V2

24. 10. 2011 8:02
Hmm

Proč jste radši nemlčel Vy?

0 0
možnosti
JB

Vím, že něco vím?

24. 10. 2011 2:20
Vaše"logika"je neprůstřelná.

Nejprve kritizujete že se V.K.k něčemu vyjádřil a podruhé se zase nevyjádřil.V prvním případu je nekuřák,ve druhém nerodil(Vy snad také ne).Co vlastně provedl?Snad stačilo napsat:"Jako zelený envromentalista ho nesnáším".

1 0
možnosti
KH

frantaflinta99

23. 10. 2011 22:27
Mrtvá sezóna, co?

Kůrovec je pryč, další bude až za 3/4 roku, tak se holt musím zviditelnit jinak.  Aspoň okopávat kotníky.

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

23. 10. 2011 21:24
Autore, zůstaňte u svého chovu koz

Vaše články o kůrovci byly sice ujeté, fanatické, ale alespoň z Vašeho oboru. Takže teď prosím něco o těch Vašich kozách, ale jejich porody raději neřešte.Rv

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
A

Alka1

23. 10. 2011 20:56
Jednoduché vysvětlení

.. důvod, proč jsou porody doma "zakázané" je přece ten, že dítě je apriori majetek státu... Proč jinak je možné matku, která opusila porodnici v den porodu na revers i se zdravým dítětem na pokyn primáře nechat zpět dopravit kukláči, přesto, že měla domluveného pediatra a vše potřebné zabezpečené...? Jiné vysvětlení není.. Násilí státu vůči rodičům se stupňuje a skutečná práva a svobody občana jsou potlačena. Obecně lidé zapomínají, že život je nebezpečný již od početí, následně od narození a žádný zákon nás před smrtí neochrání.. Ztrácí se pokora k životu a smrti..

0 0
možnosti
KB

Kolokol

23. 10. 2011 20:32
Tak to už je paranoia

zamotat Klause do problému domácích porodu. "Tak si představ, že prý chtějí zakázat domácí porody". / "No to jsou hajzlové" / "A víš co na to řekl Klaus?" / "Nevím" / "Vůbec nic, ani se k tomu nevyjádřil" / "No to je hajzl".

Proto už jsou lidi jako vy pouze k smíchu.

6 0
možnosti
PNH

prdly

23. 10. 2011 21:34
Re: Tak to už je paranoia

Mně by byl k smíchu rozumbrada a senilní dědek Klaus, kdyby nebyl prezidentem.

0 0
možnosti
IJ

India

23. 10. 2011 19:58
Karma, pane Vlašíne.

Pár slovy jste vyjádřil to, co se tady neustále omílá. Ačkoliv jste muž, máte rozumější názor než leckterá žena. Mám 3 děti (už samostatné) a už od jejich narození jsem tvrdila, že jsem odpovědná za jejich život, za jejich výchovu a za jejich vzdělání. Potom si už rozhodují samy za sebe a posléze i za své děti. Nikdy bych si nenechala předepisovat jinými lidmi, co je pro mé děti nejlepší. To vím nejlépe já, jejich matka. Že ale nikomu nevadí, že jsou regiony, kde děti dýchají jedy. Nebo děti ze sociálně slabých rodin, které žijí v nepředstavitelné špíně! Kdybych měla možnost mít ještě další děti, porodím je doma, nenechám je očkovat a nechala bych je kvalitně vyučovat doma. Myslím si, že nebezpečné porody doma jsou ty, které proběhnou překotně. Ty plánované svědčí o tom, že se o riziku ví a všechny nebezpečné situace jsou monitorovány. Pokud pak taková rodička musí vyhledat pomoc, je to její právo a musí být ošetřena.

0 0
možnosti
PNH

prdly

23. 10. 2011 21:31
Re: Karma, pane Vlašíne.

Váš postoj k životu nádherně vystihuje vaše poslední věta: "Pokud pak taková rodička musí vyhledat pomoc, je to její právo a musí být ošetřena." Dítě vem čert a doktora? Nedej bože, aby udělal sebemenší chybu nebo něco jiného než si ona "rodička" myslí!

1 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License