Diskuse

Pasivista Klaus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Jiří Míka

3. 3. 2011 9:08
Ústavní soud

No divné bylo, že pan Rychetský přímo řekl, že Lisabonskou smlouvu celou nečetli, že na to neměli čas. Prý je moc dlouhá, tak se prý mrkli na některé pasáže a shledali, že Lisabonská smlouva není v rozporu s naší ústavou. Jak to ale poznali, když ji nečetli? :-) To samo o sobě mi ukazuje cosi podivného. (Ostatně přílišná délka textu Lisabonské smlouvy je sama o sobě zvláštní)

0 0
možnosti
M

mojmír

4. 9. 2009 16:26
Kdo uráží prezidenta ?

Opravdu nechápu, proč bych měl mít úctu k prezidentovi.

1. Nevolil jsem ho

2. Nevážím si ho jako člověka

3. Není to monarcha,  v demokraci je to služebník občanů, stejně jako ministr nebo senátor

4. Neurážím ho, za to mi nestojí. Děd - vševěd není urážka, ale diagnózaX

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

4. 9. 2009 18:03
Re: Kdo uráží prezidenta ?

R^R^R^

0 0
možnosti
M

Milan216

4. 9. 2009 13:43
Velikostí nepřítele nevyrosteš

Proč si tito političtí trpaslíci stále myslí, že když budou útočit na nepřítele, který je mnohonásobně převyšuje, tak také sami vyrostou? Proč nedokážou kritizovat pouze činy a názory pana prezidenta (se kterými nemusí nikdo souhlasit ja je potřebné se k nim stavět kriticky) a místo toho útočí na jeho osobnost a veškeré jeho kroky hodnotí z pozice osobní nenávisti? Kdyby pan prezident začal hlásta kulatost Země, všichni tito "antiklausovci" by potvrdili její placatost.

Ale což, orel much nelapá...

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

4. 9. 2009 13:14
Hele synku, o prezidentovi piš příště trochu slušněji

Normálně lidem na diskusi netykám, ale hulvátům, co mi začnou tykat, tak těm ano. A pak nemám rád, když si nějaký spratek vyplachuje svoji nectnou hubu prezidentem, nebo nějakým jiným ústavním činitelem. Kdo nemá úctu k prezidentovi, tak proč mu vykat, že?

Já s Klausem v řadě věcí nesouhlasím. Nejsem zelený extremista jako názor, mé názory jsou někde mezi, asi jako u většiny lidí. Možná jsem z pohledů obou příliš tuctový. Kdo ale uráží prezidenta, tak tím dává najevo opovrhování ústavním zřízením jako takovým. A uráží tím většinu slušných lidí, kteří o toto nestojí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License